.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Любов

Любов

Здравейте. Искам да ви помоля за съвет относно, това че се запознах с едно момиче, което наистина много харесвам но сме от различно градове. Не мога да спра да мисля за нея но просто няма как да сме заедно. Освен това тя си пада и "famous" а знаете,че самочувствието се качва, и не би ме отразила на сериозно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че сте от различни градове не трябва да те спира

Пробвай нищо не губиш

Свидетел съм на таква връзка от разстояние. Най-добрата ми приятелка е гадже с момче, което не само е в друг град ,а в съвсем различна държава и се виждат само през лятото когато се върне в България,а през останалото време общуват онлайн. Наистина трудно е, но ако се получат нещата не се отказвай само защото не живеете в един и същ град.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Казват, че за любовта няма граници, но грешат ! Веднъж поканих една от бившите си в моята стая за игри и повече не съм я видял Понякога голямото разтояние между интересите на двама, правят една връзка невъзможна в дълъг план, а дори и буквално разтоянието Любовта е близост, без близост няма любов, но за приятелството, наистина няма граници, защото близостта започва от ума, а не сърцето ( не си струва, ще съжаляваш 99% от случайте ако те мързи да мислиш)
    Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 21:02

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Любовта е близост, без близост няма любов
    Много вярно !

Цитирай Първоначално написано от bgbgbg Виж мнението
    Здравейте. Искам да ви помоля за съвет относно, това че се запознах с едно момиче, което наистина много харесвам но сме от различно градове. Не мога да спра да мисля за нея но просто няма как да сме заедно. Освен това тя си пада и "famous" а знаете,че самочувствието се качва, и не би ме отразила на сериозно.
    Щом е famos значи си има приятел, знай го от мен това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си