.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ...Съвет!

Threaded View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Just Catline Виж мнението
    Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 години и имам нужда от съвет. Имам приятел на 20, с когото сме заедно от 2 години. Когато тръгнахме не го обичах, но неговата компания ми беше много приятна. Превърна се в най-добрия ми приятел. Той обаче е влюбен в мен и го показва с изключително мили жестове. Проблемът е там, че в началото реших, че с времето ще го обикна, но сега 2 години по-късно, все още нямам никакви чувства към него ( обичам го като член от семейството си, но нищо повече). Преди месец се запознах с негов приятел, в който се влюбих още първият път, в който го видях. Мисля, че и той проявява интерес към мен, но все пак аз ходя с неговият приятел. Не знам какво да правя! Чувствам се виновна, че предавам сегашният си приятел, но все пак мисля, че и аз имам право да изпитвам такива силни чувства и да бъда с някой, в когото съм истински влюбена. Не мога да спра да мисля за него...не знам какво да правя.. Моля за съвет!

Благодаря Ви!
    Правилното нещо е да скъсаш с приятеля си и да изоставиш идеята, че ще бъдеш гадже с неговия, дето си влюбена в него, та да не създаваш конфликти, но това би направил съвестен човек, за теб не знам... Смисъл ако си способна да манипулираш някои 2 години да си мисли, че го обичаш, пък ти да не го, не съм сигурен, че си способна на съвестни саможертви... Смисъл ако накрая искаш да ги накараш да се избият, продължавай в същия дух, то това е мотивирало и падението на Троя в приказката
    Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 20:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си