Те и в сладкарницата така ми казаха, за новите торти, като си вземах парче преди, ама като знам какво правят с тези, които са останали некупени от известно време... Значи обират глазурата, дето е почнала да хваща мухъл и слагат нова, тези торти с плодове са най склонни да се развалят бързо и така подменят плодовете, махат глазурата с мухъла, слагат нова и ти я предлагат на следващия ден като прясна, а господ се моли за теб: " Дано мухъла е бил пеницилин, дано е бил пеницилин(тъй като мухъла е като червей, смисъл даже и да махнеш повърхността, може да е останала основата, но зависи колко дена е имал шанс да расте) ! " Ето защо избягвам повечето сладкарници, понякога новите неща водят до разстройство

Та скъпа авторке, понякога новата торта обещава приятни и сладки изживявания, но никога не знаеш, какво се крие под повърхността й и какви ще са последствията след няколко дена, затова всяко решение трябва да е добре премислено
