- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правене на клизма
Как да си направя клизма в нас и има ли някакви неща, които трябва да купя от аптека например и колко пари са? И след клизмата колко време след това е безопасно да правя анален секс?
Посра ли сe ма ?![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ще ти преснимам утре уроците си от унито за клизма, само трябва да се сетя.
е дося не са ли прали отзаде?
Като правиш анален никога до сега ли не си си правила клизма?
Това е гадно
Правиш си клизма с хладка вода и това е. Гледай да не минава повече от час- час и половина след това. Иначе съм виждала, специална течност, прозрачно- червена, немска, която е за клизма преди анален секс. Помагала за дезинфекция и запазвала микрофлората при редовно практикуване на такъв секс. И дори имало различни, за жени и за мъже. Аз за сега ползвам вода и малко сапунен разтвор, че моя си пъха и езика там. Извинявай за подробностите!
споко мацко ако съм аз ще те лижа и преди и след това дори и да не си се мила
Аве, Macety, случайно да беше в неделя на сватба във Варна?![]()
Касап, да не си излющил нещо отзаде , че питаш?
Не ве брат ама я видях, запознахме ме се даже и бая и шарят очичките. От ебаната страна е![]()
отваряш капака на колата на приятеля си, взимаш един маркуч от горивната система, пълниш шише с вода и го залепваш с изолирбанд за маркуча.После бодваш отзад, стискаш и се сещаш, че си в хола, но вече е късно...
Ти болен ли си, ве? Вече си направил 1 милион профили, от които пишеш едно и също.
Ако толкова искаш да си забавляващо се момиче, посети операция / или изчакай да умреш - и после да се преродиш в женско тяло.
Ако сега си направиш операция за смяна на пола, резултатът няма да е много задоволяващ... крайниците пак няма да са хубави и нежни.
Обаче на теб и без това няма да ти ходи.И да ти кажа, по-добре направи нещо полезно с живота си.
Преди момчетата спряха да кълват на Rabalka и затова се появи Macety
после се появиха reni12 и lili-ton
едната е омъжена лесбийка
а другата уж работи в фирма за кафе машини
колко трябва да си прост, че да правиш едно и също едно и също... не ти ли омръзна? И какво е целта да пишеш толкова неграмотно? Ако си мислиш, че някой ще ти се въже, дълбоко се лъжеш. И пак, не си момиче тъй че никога няма да изпиташ побъркващия оргазъм от анален секс
затуй по-добре са заравяй в земята и почивай със свещи. Бот!
ако заех къде живееш, щеше да хвърчиш много яко. И може ли да ми кажеш какво правиш с живота си?
не че нещо
просто ми е любопитно да знам
И какво прави твоята приятелка, на която не смятам да й споменавам името? Тя пуска проблемни теми, защото е аутсайдерка и иска да откаже хората от любовта
понеже на нея не й се полага
Щом Големите са й написали такъв сценарии в живота, значи нищо не може да го промени. И по-добре се успокой, че ще ти изпратя някаква болест.
и какви са тия тролщини? Нито възбуждаш, нито нищо
затова по-добре се скрий
нали вече ти казах?
И ако още веднъж се получи нещо такова, ще предприема мерки, които изобщо няма да се харесат. И това, че си комплексар, не означава, че трябва да прекарваш живота си по-този начин. Казвам ти, че ще е много по-добре да си намериш нормална среда на общуване
а не да се правиш на луд
болен бот!
сега напускам
но може да се върна по-късно да видя какво става
Лек ден, Rabalka.
До станалите: Продължавайте да кълвете.
И защо модераторите не баннват Rabalka?
Това ми е профил номер 4.
Целта ми е да пусна малко светлина
че рабалка отнема от вниманието
и не е справедливо да става така
Ако беше справедливо, изобщо нямаше да се намесвам.
Зависи с какво се прави.
Ако се прави с вода - малко вероятно. Но има специални дезинфектанти, които убиват 100% от нещата които спомена.![]()
Последно редактирано от Saint George : 10-24-2016 на 14:05
Хахаха посмях се, благодаря ! Така... така ...... имам един въпрос. След като пъхнеш клизмата и вкараш течността вътре - всичко излиза - ОК. НО колко точно течност трябва да бъде вкарана, знаеш ли? Защото при мен се получи малко неловко и то не един път - сякаш не успявам да изпълня нещата точно както трябва![]()