- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите?
имам проблеми с нашите постоянно ми се карат и ме наказват, нямат ми никакво доверие и все съм в издънка, ние сме 3 деца на 15 съм не ми обръщат кой знае какво внимание и трябва да им се моля по хиляда пъти за да ме пуснат някъде говоят с мен само ако трябва да направя нещо и да имат изгода, говорила съм с тях и да се преместя в по-добро училище за да мога д изляза с професия а те дори не го приеха сериозно..искам да живея самостоятелно и да се опитам да постигна целите си със или без тяхната помощ
Последно редактирано от geri48 : 09-07-2016 на 18:25
За да си самостоятелна трябва да изчакаш до 18 , а дотогава ще търпиш.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щом искаш да промениш нещо започни да го планираш от сега, а не в последния момент. Спестявай, изкарай онлайн курсове, има много места за безплатни такива, за да може по-лесно да си намериш веднага работа след това. Казвам го от личен опит.
Или започваш да работиш и се изнасяш, или ги навиваш да учиш в друг град. За друго не се сещам.
Трябва да изчакаш до 18
Първо си намери някаква почасова работа но не знам дали ще те вземат все пак си на 15
Избери си онова, с което искаш да се занимаваш и му се отдай. Не им обръщай внимание. Когато си решиш, че искаш нещо и го постигнеш самостоятелно, ще започнат да се отнасят с повече доверие, а ти самата ще се почувстваш по-независима и силна.![]()
До 18 години родителите решават всичко за теб такаче бъди търпелива и се опитай да се съобразяваш с тях