.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Djodja
    Guest

Важен избор

Привет! Извинявам се за безпокойството, но съм изправена пред важен избор относно образованието ми и ще съм благодарна ако ми дадете съвет. Спрях се на две специалности, които ме впечатляват и виждам потенциал в тях. Първата е фармация, поради факта че мога да комбинирам специалността с бизнес и евентуално да основа аптеки но проблемът е кандидатстудентският изпит, защото химията ми се отдава, но с биологията съм скарана и уча всичко с логика, а не наизуст. Втората специалност ми е детска мечта. Винаги съм искала да работя с хора и съм се представяла в юридическата сфера. Българският език и историята ми допадат, но има голям наплив и малко реализирани. Тъй като съм в DSD Klasse имам възможност да следвам в Германия, където като магистър- фармацевт мога да се реализирам, докато с правото не. Изключително объркана съм и не мога да реша, тъй като и двете специалности имат положителни и отрицателни страни. Надявам се на вашата помощ и адекватни мнения! Благодаря Ви предварително

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Моето мнение е, след като имаш възможност да учиш някъде в чужбина (особено в развити държави като Германия, Англия и т.н.) заминавай и учи там. Аз ако можех щях да замина и да уча, но понеже не мога сега, след като си завърша, заминавам в Англия и "пей сърце". Това е обаче само моето мнение.

Мега фен Аватара на baby_baby
    И защо си толкова сигурна че с правото няма да се реализираш?
    Учи каквото на теб ти харесва

Аз уча право и ако имаш малко търпение всичко ще се получи

Ако езика много ти се отдава, в Германия ще получиш максимално удоволствие от образованието си.

Щом и двете ти харесват, няма да останеш разочарована в никакъв случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си