.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ivanchou
    Guest

Exclamation Мисля, че ме харесва...как да й предложа ?

Здравейте ! Преди много време се запознах с едно момиче, което е 2 години по-малко от мен, веднъж не бях влизал цяла седмица и като влязох във фейсбук тя ми писа веднага и ми каза, че не можела без мен и трудно издържала... тя знае, че аз я харесвам, знае за чувствата ми, държим се почти като гаджета, само дето не се целуваме.....та как да й предложа ? (Ако може без тия детските - Искаш ли да сме гаджета/Искаш ли да ходим)
    Последно редактирано от ivanchou : 09-10-2016 на 11:03

anonymous990763
    Guest
    Като за начало се вижте на живо.

ivanchou
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Като за начало се вижте на живо.
    А като се видим за първи път (след около 1-2 месеца) къде да я заведа ? :/

anonymous990763
    Guest
    На колко сте?

ivanchou
    Guest
    На колко сте?
    Аз съм на 15 почти, тя на 13 след няколко дни

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Леле, Костенурката дава съвети за гаджета.

По темата: На тези години разликата ви е твърде голяма. Не мисля, че ще се получи нещо сериозно.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Леле, Костенурката дава съвети за гаджета.

По темата: На тези години разликата ви е твърде голяма. Не мисля, че ще се получи нещо сериозно.
    Кажи сега, не беше ли добър съвет?

Кажи й да не се запознава с непознати онлайн на тази крехка възраст, че може да пострада.
    Проучи къде й харесва да излиза, някои на кафе, други на разходки. А защо чак след 1-2 месеца?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Кажи сега, не беше ли добър съвет?

Кажи й да не се запознава с непознати онлайн на тази крехка възраст, че може да пострада.
    Проучи къде й харесва да излиза, някои на кафе, други на разходки. А защо чак след 1-2 месеца?
    Ами, не беше много добър. Те изобщо не трябва да се събират!

Спирам да спамя, че ще отнеса бан(ан).

anonymous990763
    Guest
    Ами, не беше много добър. Те изобщо не трябва да се събират!

Спирам да спамя, че ще отнеса бан(ан).
    Защо да не се запознаят? Като и двамата искат.

Тия модератори са много зли. Така да ви наплашват..

Град
    Sedes Sancti Petri
    Защо да не се запознаят? Като и двамата искат.

Тия модератори са много зли. Така да ви наплашват..
    Защото няма да издържат много.

Да бе. Някви плебеи са сложили сега. Аз ще ги докладвам!

ivanchou
    Guest
    Защото тя е далеч от мен и чак след 1-2 месеца ще се мести в града, в който съм аз...

Голям фен Аватара на Maleficus
    Защото няма да издържат много.

Да бе. Някви плебеи са сложили сега. Аз ще ги докладвам!
    Не е важно колко ще издържат, а дали ще се забавляват, докато го правят ! Авторе ! Където и да я заведеш, ще го оцени ако ти водиш Но ако трябва да дам съвет за място бих казал... Филм на ужасите.. Доказано, е че подобни филми предизвикват най добър резултат у момичето, защото се активират едни примитивни инстинкти в нея, които я карат да разчита на човека до себе си за защита ииии когато човек разчита на теб.... Ааа както и да е ще се научиш (можеш алтернативно примерно на билярд, хем ще се забавлявате, хем ще изпитва приятно раздразнение, когато не я оставяш да печели Тъй като не знам предпочитанията и възможностите ти ти казвам, че където и да я заведеш, ще имаш успех ако водиш и избираш със самочувствие ! )
    Последно редактирано от Maleficus : 09-10-2016 на 11:57

anonymous990763
    Guest
    Пак казвам, разбери момичето какви интереси има и къде харесва да ходи. Аз ,ако съм поканена на някое от двете места, които е предложил Maleficus, ще откажа само заради мястото. Не казвам, че не струват, а че всеки е с различен вкус и е важно да знаеш нейния.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Пак казвам, разбери момичето какви интереси има и къде харесва да ходи. Аз ,ако съм поканена на някое от двете места, които е предложил Maleficus, ще откажа само заради мястото. Не казвам, че не струват, а че всеки е с различен вкус и е важно да знаеш нейния.
    Принципно си зависи от човека така е, но кое предпочиташ, да избираш ти на първа среща, просто да се отпуснеш и другия да води или да спорите за мястото ? (Много често в отговор на "Къде ти се ходи ?", се отговаря с " Миии незнам.." Не казвам да я лиши от избор, а просто да предложи своя със самочувствие, а ако тя има възражения може да ги сподели, решителността и самочувствието са по важни за него от мястото ) П.П Освен това ако избере място, където не се чувства комфортно, някак.... Винаги е най добре на твоя територия
    Последно редактирано от Maleficus : 09-10-2016 на 12:29

Супер фен Аватара на corbV2
    Това момиче е несериозно или с проблеми, не ти трябва да задълбаваш. Просто я водиш някъде да я мушкаш и тва е ;д. Ако още не е готова, тогава мисли за други места, където да я водиш, докато стане готова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си