- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че ме харесва...как да й предложа ?
Здравейте ! Преди много време се запознах с едно момиче, което е 2 години по-малко от мен, веднъж не бях влизал цяла седмица и като влязох във фейсбук тя ми писа веднага и ми каза, че не можела без мен и трудно издържала... тя знае, че аз я харесвам, знае за чувствата ми, държим се почти като гаджета, само дето не се целуваме.....та как да й предложа ? (Ако може без тия детските - Искаш ли да сме гаджета/Искаш ли да ходим)
Последно редактирано от ivanchou : 09-10-2016 на 11:03
Като за начало се вижте на живо.
На колко сте?
Леле, Костенурката дава съвети за гаджета.
По темата: На тези години разликата ви е твърде голяма. Не мисля, че ще се получи нещо сериозно.
Защото тя е далеч от мен и чак след 1-2 месеца ще се мести в града, в който съм аз...
Не е важно колко ще издържат, а дали ще се забавляват, докато го правят !Авторе ! Където и да я заведеш, ще го оцени ако ти водиш
Но ако трябва да дам съвет за място бих казал... Филм на ужасите.. Доказано, е че подобни филми предизвикват най добър резултат у момичето, защото се активират едни примитивни инстинкти в нея, които я карат да разчита на човека до себе си за защита ииии когато човек разчита на теб.... Ааа както и да е ще се научиш
(можеш алтернативно примерно на билярд, хем ще се забавлявате, хем ще изпитва приятно раздразнение, когато не я оставяш да печели
Тъй като не знам предпочитанията и възможностите ти ти казвам, че където и да я заведеш, ще имаш успех ако водиш и избираш със самочувствие ! )
Последно редактирано от Maleficus : 09-10-2016 на 11:57
Пак казвам, разбери момичето какви интереси има и къде харесва да ходи. Аз ,ако съм поканена на някое от двете места, които е предложил Maleficus, ще откажа само заради мястото. Не казвам, че не струват, а че всеки е с различен вкус и е важно да знаеш нейния.
Принципно си зависи от човека така е, но кое предпочиташ, да избираш ти на първа среща, просто да се отпуснеш и другия да води или да спорите за мястото? (Много често в отговор на "Къде ти се ходи ?", се отговаря с " Миии незнам.." Не казвам да я лиши от избор, а просто да предложи своя със самочувствие, а ако тя има възражения може да ги сподели, решителността и самочувствието са по важни за него от мястото
) П.П Освен това ако избере място, където не се чувства комфортно, някак.... Винаги е най добре на твоя територия
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-10-2016 на 12:29
Това момиче е несериозно или с проблеми, не ти трябва да задълбаваш. Просто я водиш някъде да я мушкаш и тва е ;д. Ако още не е готова, тогава мисли за други места, където да я водиш, докато стане готова.