- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Президент/ка на форума. ЧАСТ 1!
Ще направя две анкети с по 10 човека. На полу-финала и финала ще се състезават хората с най-много гласове от двете анкети. Не гласувайте за себе си! Ставате смешни.
Последно редактирано от smilegirl12 : 09-09-2016 на 11:09
Това трябва само аз да го реша като президент на форума!
гласувайте за мен и ша ва оправям редовно и вас и форума
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А, и аз съм тук! Мерси! След най-якия потребител, обаче, смятах да се оттегля в изгнание в Кофата, за да размишлявам над живота си и да чукам слугини, а не да влизам в политиката. Аз само съм хубава, не ме бива за президент... :д
Електра за мой вицепрезидент!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
всички ще служите на мен
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Електра
EDIT:.......а защо го няма Грозний?