- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какъв начин да и кажа, че я харесвам?
На колко години сте?
Нищо не печелиш ако ѝ кажеш "харесвам те" или нещо подобно в пряк текст! Нещата не стават така - да не сте в детската градина?!
Покани я (на живо) да излезете някъде - на кафе, ако ти се дават повече пари на ресторант или кино. Ако те харесва поне малко - ще приеме. Самата покана ще я накара да разбере, че я харесваш. Жените ги усещат тия неща много по-добре от нас. Няма смисъл да се питате глупости. Ако вземеш да я питаш дали те харесва, ще те сметне за незрял, девствен пубер (какъвто може би си, не се обиждай), а не за готин пич
! Успех брат
!
Аз съм я канил доста пъти да излизаме двамата, ама тя винаги иска да има трети човек с нас, и в такъв случай става малко по-трудно да и́ го кажа на живо
Аз само да ти кажа, че едно момиче което доста си ме е харесала, като и напиша да се видим се прави на луда, че не го е прочела и т.н. или си намира оправдание да не излезе и се дърпа, явно се притеснява та за това, иначе като сме се засичали си личи доста ясно, че ме е харесала и даже приятелката и само дето не ми го каза! За това казвам, че жените са странни и е много трудно да ги разбереш какво им е в главата!![]()
... не те харесва!
Как си въобрази, че те харесва, щом дори не иска да те вижда или да общува с теб, дори онлайн?! Тя те е игнорирала тотално и те е оставила да се сетиш да спреш да ѝ досаждаш, а ти си въобразяваш, че те харесвала! По какво си личало че те харесва, а? Кажи, че ми стана много интересно!
Абе не ми обяснявай на мен знам, че ме харесва още преди да се запознаем си личеше как ме гледа, и приятелката и такива въпроси ми задаваше, че разбрах как стоят нещата, онлайн си пишем кой каза, че не си пишем винаги си ми отговаря и ми харесва снимки, но казах, че избягва да се срещнем!![]()