окей, дайте някви по-така въпроси, че стана скучно
опишете ми и двамата перфектната ви вечер сами и перфектната ви вечер с някой от др пол - перфектната ми вечер сама е с любимите музика, храна и пиене, може да добавим и някоя хубава книжка. има и вариант, в който музиката и книгата са заменени от филми и сериали. Общо взето мързелуване. Перфектната вечер с човек от другия пол (предполага се да ми е гадже) отново включва ядене и пиене, всякакви олигофренски занимания, които да допаднат и на двамата, секс и прекрасният завършек да заспим един до друг.
опишете ми перфектното за вас място - не мога да посоча конкретно такова, но със сигурност ще е някъде сред природата, далече от шума и тълпите и с красива гледка, която да носи спокойствие и приятни емоции.
опишете ми най-красивото нещо, което сте виждали - отражението в огледалото. Също плажът Палеокастрица на остров Корфу и разни други спиращи дъха гледки.
Представете си, че сте в една стая и другия (divergent да си представи, че дейтона, дейтона да си представи, че дивергент) e в една къща. (в 2 различни къщи сте) Казва ви се, че трябва да изберете или да убиете другия (цъкаш един клавиш и другия се удавя) или да удавите 2 деца. Кое бихте избрали и защо? Ако не познавам децата, те си заминават. Пак си е убийство, но по някакъв необясним начин е по-лесно да погубиш непознат. Най-малкото, че не знаеш историята му и няма да си обременен от мисълта от какво си го лишил и така нататък. Винаги бих избрала да оставя жив човекът, с когото съм общувала, дори и непряко, естествено ако го смятам за достоен за съществуване.
Ако управлявахте държавата ни и бяхте диктатори, какво бихте променили (само 1 нещо)? Равноправие за всички, без значение от социалния или етническия статус. Така се постига и справедливост.