- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Шушинкоооо <3
По-рано описа любовта като "да бъдеш с човека, с когото искаш да бъдеш". Смяташ ли, че този човек съществува за теб?
Знам, че каза, че нямаш точно определен тип /не че го казваш за пръв път ;д/, но все пак кои са качествата, които едно момиче задължително трябва да има, за да ти хареса и евентуално да бъде твоя половинка?
Разкажи ми някоя весела история.
Какво последно те накара да се замислиш?
Кой е човекът, за когото си мислиш най-често?
Ако средната продължителност на човешкия живот беше 40 години, щеше ли да изживееш своя по по-различен начин? Какъв?
Кое е по-лошо - да се провалиш или никога да не опиташ?
Ако се плащаше с щастие, каква работа щеше да те направи богат?
Каза, че създаването на проблеми не е част от твоите морални ценности, но ако трябва да нарушиш закона, за да спасиш твой близък, би ли го направил?
Кое е нещото, което не си направил, а винаги си искал? Какво те спира?
Каква е разликата между това да си жив и това наистина да живееш?
Някога запазвал ли си чувствата си само за себе си? Защо? Това човъркаше ли те?
После/утре още. ;3
Той няма и как да седне,след като си му дал банан
__________________________________________________ _
Би ли издържал крос от 10 км през пресечена местност?
Какъв ти е телфона(марка)?
Гледаш ли националите по футбол/волейбол?
Коя известестна личност би искал да срещнеш?(тук за мъж става върпос)
Какъв спорт си искал да тренираш,но досега не си?
Според теб кой е виновният за тормоза в училище? Обоснови се.
Добре че е Костенурката,да задеде по-сериозен въпрос.
Тормозили ли са те в даскало? Или ти си бил тормозещия?
Тормозеният ученик не мисля, че има случай, в който да е виновен. Единственото, за което може би е виновен е, че не си защитава позицията.
Тормозещите са основния проблем, но за да стигнат до това да са проблем, някой не си е свършил работата. Не мисля, че някое дете се ражда с комплекси. Негативните навици и действия на родителите биват извършени и от детето. Майките и бащите им пушат и пият - децата тръскат солети и пият ябълков сок щот мяза на бира. Бащата псува - детето псува. Бащата обижда майката - детето обижда момичета. Майката смачква бащата - детето или е супер бета, или направо педалче, или момичето има проблеми. Ако детето има много енергия, родителите трябва да направят нужното, за да я насочат нанякъде. С детето просто се случва - родителя трябва да го предотврати. Оттам пък идва друго, че масата хора не са готови да бъдат родители и нямат идея какво правят. Някои са свръх-привързани. Само тяхното дете е право, без значение какво казват другите. Нейното ангелче не е проблемно, в никакъв случай.
Майка ми е начална учителка и имам суууупер много наблюдения по темата. Първото нещо - вината винаги пада върху учителя. Едно време вината винаги е била в ученика, а другарката винаги е била права. Вече не е така. Пълно потъпкване на институциите. Така родителите си измиват ръцете за несвършената работа, а чаветата са щастливи, щото никой за ниш не ги обвинява.
реда на вината от най-виновен към най-невинен
Родители>тормозещи>учители >тормозен
Мен не са ме тормозили, ебавали са ме за разни неща, но никой не си е позволявал физически тормоз. Там аз съм си виновен, защото все си казвах, че е уж на ташак, а то практически никога не е било уж на ташак.
А аз не съм тормозил никого съзнателно, защото знам, че е гадно
Ако видиш някой, който бива тормозен, би ли му помогнал? Говорим за човек, който не познаваш и виждаш за първи път.
А) Ако ти си само един, а тормозещите са 3?
Б) Ако ти си само един, а тормозещите са 2?
В) Ако ти си само един и тормозещия е само един?
Как могат тормозещите другите да се разпознавят по-отдалече? Имат ли някакви отличителни белези, еднакви части на характера ?
Какво може да ги кара да изпитват нуждата да се отнасят така към някой друг?
Говорите за тормоз. Ракши, виждал ли си сексуален тормоз над съученичка/позната/приятелка? Как си реагирал? Въобще коя е правилната реакция, според теб? Как може да се предотврати тормоза?
от по-далеч не можеш да разпознаеш, трябва ти field test. Доминиращите в дадения социум (така ли се наричаше?) не винаги са тормозещи. Най-често са менте-тарикати или такива, които се мислят за повече от останалите. Малко трудно да ги разпознаеш nowadays, защото всички са егоцентрични на боклук :Д
Чувство за малоценност? Някой ги пренебрегва и трябва да избие на някъде, но обикновено идва от родителите. Другия вариант е просто да е много доминиращ характер и да се налага над някого, ама тогава не знам дали можем да говорим за тормоз?
не знам кво разбираш под сексуален тормоз
но, преди 2 години ми се случи нещо интересно:
Бях на море в Приморско с приятели, бяхме отишли в Луксор :Д и аз реших да си тръгна по-раничко щото ми беше гадно малко и един приятел беше повърнал и исках да се прибера да му асистирам, нале. Ходя си аз такъв, пиян :Д, и виждам някво момиче на около 20-21 как ходи по близкия тротоар. Срещу мен върви някъв много странен тип и моментът, в който момичето мина покрай него, той тръгна след нея, каза ѝ нещо, тя изкрещя и побягна към колата ѝ, той я настигна бутна я нещо от колата, хвана я, каза и нещо, тя крещи и се опитва да се махне от него. Аз стоя и си викам "is this real life?!" и осъзнавам, че тва наистина се случва. Тръгнах към него и се разкрещях да я остави, при което той тръгна към мен и размахваше неш ръце overhyped. В този момент си мисля "тоя е в пъти по-здрав от мен, агресивен е, аз съм пиян и нямам необходимите умения, за да го неутрализирам, а ако ме нокаутира момичето остава само", "друг план, друг план, друг план". Дръпнах се такъв, тоя реши, че не съм заплаха и се върна пак към момичето. В този момент по улицата минават мъж и жена, изглеждаха сякаш са се забили преди малко и тоя я води към стаята му. Те виждат същото, което и аз. Видели са и жалкия ми опит. НУЛЕВА РЕАКЦИЯ. Казах му на мъжа "не мислиш ли да направиш нещо?" и той такъв "да се оправят" и си продължиха бавната крачка, а момичето реве и пищи и оня я държи. Тогава осъзнавам: "it's time to call the po-po". Звъня на 112, свързват ме с полиция и им обяснявам кво се случва и те такива "окей" :Д А тва се случва на една пряка от РПУ-то. След като ми приеха сигнала аз изцепих нагоре, защото не искам да ме занимават с писане и неща. Да не говорим, че съм пишлегар на 17, пиян в 2 през нощта. След 5-6 минути отидох до РПУ-то уж да питам за магазин, при което го видях тоя как пише до единия полицай, а момичето стоеше и хлипаше на един стол. Като ме видя ѝ се промени изражението на едно такова благодарно сякаш. А ония 2мата, които бяха подминали и не им пукаше бяха взети за свидетели и те тряаше да пишат :Д
И тоя мъжа вика "тва не е ли момчето, което беше там" и аз такъв "не, брат, бъркаш се"![]()
мисля, че тва отговаря на въпросите ви
Няма да ставаш от стола, докато не намеря време да те оспамя с въпроси, we...