.
Отговор в тема
Страница 17 от 58 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1436
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Мислиш ли че можеш да ме биеш на канадска?
    не играя канадска
    За колко бягаш 50 и 100 метра?
    прекалено много
    Управлявал ли си някоя от онези машини,които спомена по-горе ?
    не
    От какво имаш страх?
    от неуспеха и от това, че мога да се проваля :Д
    Какъв спорт записа в унсс?
    фитнес, за да не ме занимават
    Харесва ли ти групата/потока в който си в унсс?
    в групата още не познавам хората, не искам да инвестирам енергия и емоции в опознаване в момента. Има едно момиче, което е чудесно просто и още няколко човека, с които бих желал евентуално да имам контакт. Всичките са момичета бтв. Изключително тъпи момчета, направо не мога да повярвам
    Къде би живял-в Ню Йорк или в някое китно селце в Родопите?
    NYC, просто няма как да игнорираш огромното количество възможности
    Ако имаш избор да си купиш вила на Бахамите или 1 апартамент във Варна,1 къща в Банкя и мезонет във Пловдив,кое би избрал?
    бахамите, много ясно. С наема от бахамите за 1 година мога да си купя другите 3.... :Д
    .

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    .
    Седи и утре,като измъдря още въпроси ;д.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Шушинкоооо <3

По-рано описа любовта като "да бъдеш с човека, с когото искаш да бъдеш". Смяташ ли, че този човек съществува за теб?
    Знам, че каза, че нямаш точно определен тип /не че го казваш за пръв път ;д/, но все пак кои са качествата, които едно момиче задължително трябва да има, за да ти хареса и евентуално да бъде твоя половинка?
    Разкажи ми някоя весела история.
    Какво последно те накара да се замислиш?
    Кой е човекът, за когото си мислиш най-често?
    Ако средната продължителност на човешкия живот беше 40 години, щеше ли да изживееш своя по по-различен начин? Какъв?
    Кое е по-лошо - да се провалиш или никога да не опиташ?
    Ако се плащаше с щастие, каква работа щеше да те направи богат?
    Каза, че създаването на проблеми не е част от твоите морални ценности, но ако трябва да нарушиш закона, за да спасиш твой близък, би ли го направил?
    Кое е нещото, което не си направил, а винаги си искал? Какво те спира?
    Каква е разликата между това да си жив и това наистина да живееш?
    Някога запазвал ли си чувствата си само за себе си? Защо? Това човъркаше ли те?

После/утре още. ;3

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Шушинкоооо <3

<3

По-рано описа любовта като "да бъдеш с човека, с когото искаш да бъдеш". Смяташ ли, че този човек съществува за теб?

дори си мисля, че я познавам, хм

Знам, че каза, че нямаш точно определен тип /не че го казваш за пръв път ;д/, но все пак кои са качествата, които едно момиче задължително трябва да има, за да ти хареса и евентуално да бъде твоя половинка?

да не е глупава, да има минимална представа какво иска, да тренира (да се грижи за себе си), да споделя моите интереси. И вече неща като лице/задник/цици варират

Разкажи ми някоя весела история.
    живота е тъжен
    Какво последно те накара да се замислиш?
    думите на едно момиче
    Кой е човекът, за когото си мислиш най-често?
    хмм, за мен си? :Д
    Ако средната продължителност на човешкия живот беше 40 години, щеше ли да изживееш своя по по-различен начин?
    Какъв?

да, повече действие, по-малко "ами ако"
    Кое е по-лошо - да се провалиш или никога да не опиташ?

много съм си мислил и сякаш да не опиташ се преглъща по-лесно

Ако се плащаше с щастие, каква работа щеше да те направи богат?
    да имам зала и да съм треньор :д
    Каза, че създаването на проблеми не е част от твоите морални ценности, но ако трябва да нарушиш закона, за да спасиш твой близък, би ли го направил?
    fuck yeah
    Кое е нещото, което не си направил, а винаги си искал? Какво те спира?
    heroin
    Каква е разликата между това да си жив и това наистина да живееш?
    в това да знаеш "защо"
    Някога запазвал ли си чувствата си само за себе си? Защо? Това човъркаше ли те?
    all the time, защото са си мои и да, човъркаше ме
    После/утре още. ;3
    .

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    и нека грозния седне, да
    Грозния реши да пропусне, избери някой друг.

По темата: Колко пъти в седмицата тренираш (фитнес)?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Той няма и как да седне,след като си му дал банан
    __________________________________________________ _
    Би ли издържал крос от 10 км през пресечена местност?
    Какъв ти е телфона(марка)?
    Гледаш ли националите по футбол/волейбол?
    Коя известестна личност би искал да срещнеш?(тук за мъж става върпос)
    Какъв спорт си искал да тренираш,но досега не си?

По темата: Колко пъти в седмицата тренираш (фитнес)?
    в момента съм на програма с 4 като има бонус кардио ден т.е. 5 общо

правил съм всичките вариации, за които можеш да се сетиш, tho

anonymous990763
    Guest
    Според теб кой е виновният за тормоза в училище? Обоснови се.

Би ли издържал крос от 10 км през пресечена местност?
    зависи ква е скоростта на тоя крос :Д
    Какъв ти е телфона(марка)?
    шамшунг
    Гледаш ли националите по футбол/волейбол?
    волейбола като има много хайп, футбола съм спрял
    Коя известестна личност би искал да срещнеш?(тук за мъж става върпос)
    Конър Макгрегъ искам :Д
    Какъв спорт си искал да тренираш,но досега не си?
    американски футбол исках едно време :/
    .

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Според теб кой е виновният за тормоза в училище? Обоснови се.
    как така кой е виновен?

anonymous990763
    Guest
    как така кой е виновен?
    Тези, които тормозят ученика/родителите им/учителите/ самия ученик, който бива тормозен?

Град
    София
    Добре че е Костенурката,да задеде по-сериозен въпрос.
    Тормозили ли са те в даскало? Или ти си бил тормозещия?

Тези, които тормозят ученика/родителите им/учителите/ самия ученик, който бива тормозен?
    Тормозеният ученик не мисля, че има случай, в който да е виновен. Единственото, за което може би е виновен е, че не си защитава позицията.

Тормозещите са основния проблем, но за да стигнат до това да са проблем, някой не си е свършил работата. Не мисля, че някое дете се ражда с комплекси. Негативните навици и действия на родителите биват извършени и от детето. Майките и бащите им пушат и пият - децата тръскат солети и пият ябълков сок щот мяза на бира. Бащата псува - детето псува. Бащата обижда майката - детето обижда момичета. Майката смачква бащата - детето или е супер бета, или направо педалче, или момичето има проблеми. Ако детето има много енергия, родителите трябва да направят нужното, за да я насочат нанякъде. С детето просто се случва - родителя трябва да го предотврати. Оттам пък идва друго, че масата хора не са готови да бъдат родители и нямат идея какво правят. Някои са свръх-привързани. Само тяхното дете е право, без значение какво казват другите. Нейното ангелче не е проблемно, в никакъв случай.

Майка ми е начална учителка и имам суууупер много наблюдения по темата. Първото нещо - вината винаги пада върху учителя. Едно време вината винаги е била в ученика, а другарката винаги е била права. Вече не е така. Пълно потъпкване на институциите. Така родителите си измиват ръцете за несвършената работа, а чаветата са щастливи, щото никой за ниш не ги обвинява.

реда на вината от най-виновен към най-невинен

Родители>тормозещи>учители >тормозен

Мен не са ме тормозили, ебавали са ме за разни неща, но никой не си е позволявал физически тормоз. Там аз съм си виновен, защото все си казвах, че е уж на ташак, а то практически никога не е било уж на ташак.

А аз не съм тормозил никого съзнателно, защото знам, че е гадно

Тормозеният ученик не мисля, че има случай, в който да е виновен. Единственото, за което може би е виновен е, че не си защитава позицията.

Тормозещите са основния проблем, но за да стигнат до това да са проблем, някой не си е свършил работата. Не мисля, че някое дете се ражда с комплекси. Негативните навици и действия на родителите биват извършени и от детето. Майките и бащите им пушат и пият - децата тръскат солети и пият ябълков сок щот мяза на бира. Бащата псува - детето псува. Бащата обижда майката - детето обижда момичета. Майката смачква бащата - детето или е супер бета, или направо педалче, или момичето има проблеми. Ако детето има много енергия, родителите трябва да направят нужното, за да я насочат нанякъде. С детето просто се случва - родителя трябва да го предотврати. Оттам пък идва друго, че масата хора не са готови да бъдат родители и нямат идея какво правят. Някои са свръх-привързани. Само тяхното дете е право, без значение какво казват другите. Нейното ангелче не е проблемно, в никакъв случай.

Майка ми е начална учителка и имам суууупер много наблюдения по темата. Първото нещо - вината винаги пада върху учителя. Едно време вината винаги е била в ученика, а другарката винаги е била права. Вече не е така. Пълно потъпкване на институциите. Така родителите си измиват ръцете за несвършената работа, а чаветата са щастливи, щото никой за ниш не ги обвинява.

реда на вината от най-виновен към най-невинен

Родители>тормозещи>учители >тормозен

Мен не са ме тормозили, ебавали са ме за разни неща, но никой не си е позволявал физически тормоз. Там аз съм си виновен, защото все си казвах, че е уж на ташак, а то практически никога не е било уж на ташак.

А аз не съм тормозил никого съзнателно, защото знам, че е гадно
    Случвало ли ти се е някога да се контузиш и дълго време да не тренираш ?

Добре че е Костенурката,да задеде по-сериозен въпрос.
    Тормозили ли са те в даскало? Или ти си бил тормозещия?
    не нося добре на адреналин, целия започвам да треперя. Едно от нещата за себе си, които мразя. Или ще запазя самообладание или до някви секунди ще избухна, отвратително е

Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Случвало ли ти се е някога да се контузиш и дълго време да не тренираш ?
    никога не е било повече от 2-3 седмици, засега

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ако видиш някой, който бива тормозен, би ли му помогнал? Говорим за човек, който не познаваш и виждаш за първи път.
    А) Ако ти си само един, а тормозещите са 3?
    Б) Ако ти си само един, а тормозещите са 2?
    В) Ако ти си само един и тормозещия е само един?

Ако видиш някой, който бива тормозен, би ли му помогнал? Говорим за човек, който не познаваш и виждаш за първи път.
    А) Ако ти си само един, а тормозещите са 3?
    Б) Ако ти си само един, а тормозещите са 2?
    В) Ако ти си само един и тормозещия е само един?

не знам чуек, ако е нещо сериозно едва ли ще има значение колко са тормозещите или пък нещо от типа на онези, които караха онова момиче да се съблича

anonymous990763
    Guest
    Как могат тормозещите другите да се разпознавят по-отдалече? Имат ли някакви отличителни белези, еднакви части на характера ?

Какво може да ги кара да изпитват нуждата да се отнасят така към някой друг?

Мега фен Аватара на tori
    Говорите за тормоз. Ракши, виждал ли си сексуален тормоз над съученичка/позната/приятелка? Как си реагирал? Въобще коя е правилната реакция, според теб? Как може да се предотврати тормоза?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    не знам чуек, ако е нещо сериозно едва ли ще има значение колко са тормозещите или пък нещо от типа на онези, които караха онова момиче да се съблича
    Ама ще помогнеш ли? На най-същественото не отговори.

Как могат тормозещите другите да се разпознавят по-отдалече? Имат ли някакви отличителни белези, еднакви части на характера ?

Какво може да ги кара да изпитват нуждата да се отнасят така към някой друг?
    от по-далеч не можеш да разпознаеш, трябва ти field test. Доминиращите в дадения социум (така ли се наричаше?) не винаги са тормозещи. Най-често са менте-тарикати или такива, които се мислят за повече от останалите. Малко трудно да ги разпознаеш nowadays, защото всички са егоцентрични на боклук :Д

Чувство за малоценност? Някой ги пренебрегва и трябва да избие на някъде, но обикновено идва от родителите. Другия вариант е просто да е много доминиращ характер и да се налага над някого, ама тогава не знам дали можем да говорим за тормоз?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Говорите за тормоз. Ракши, виждал ли си сексуален тормоз над съученичка/позната/приятелка? Как си реагирал? Въобще коя е правилната реакция, според теб? Как може да се предотврати тормоза?
    не знам кво разбираш под сексуален тормоз

но, преди 2 години ми се случи нещо интересно:

Бях на море в Приморско с приятели, бяхме отишли в Луксор :Д и аз реших да си тръгна по-раничко щото ми беше гадно малко и един приятел беше повърнал и исках да се прибера да му асистирам, нале. Ходя си аз такъв, пиян :Д, и виждам някво момиче на около 20-21 как ходи по близкия тротоар. Срещу мен върви някъв много странен тип и моментът, в който момичето мина покрай него, той тръгна след нея, каза ѝ нещо, тя изкрещя и побягна към колата ѝ, той я настигна бутна я нещо от колата, хвана я, каза и нещо, тя крещи и се опитва да се махне от него. Аз стоя и си викам "is this real life?!" и осъзнавам, че тва наистина се случва. Тръгнах към него и се разкрещях да я остави, при което той тръгна към мен и размахваше неш ръце overhyped. В този момент си мисля "тоя е в пъти по-здрав от мен, агресивен е, аз съм пиян и нямам необходимите умения, за да го неутрализирам, а ако ме нокаутира момичето остава само", "друг план, друг план, друг план". Дръпнах се такъв, тоя реши, че не съм заплаха и се върна пак към момичето. В този момент по улицата минават мъж и жена, изглеждаха сякаш са се забили преди малко и тоя я води към стаята му. Те виждат същото, което и аз. Видели са и жалкия ми опит. НУЛЕВА РЕАКЦИЯ. Казах му на мъжа "не мислиш ли да направиш нещо?" и той такъв "да се оправят" и си продължиха бавната крачка, а момичето реве и пищи и оня я държи. Тогава осъзнавам: "it's time to call the po-po". Звъня на 112, свързват ме с полиция и им обяснявам кво се случва и те такива "окей" :Д А тва се случва на една пряка от РПУ-то. След като ми приеха сигнала аз изцепих нагоре, защото не искам да ме занимават с писане и неща. Да не говорим, че съм пишлегар на 17, пиян в 2 през нощта. След 5-6 минути отидох до РПУ-то уж да питам за магазин, при което го видях тоя как пише до единия полицай, а момичето стоеше и хлипаше на един стол. Като ме видя ѝ се промени изражението на едно такова благодарно сякаш. А ония 2мата, които бяха подминали и не им пукаше бяха взети за свидетели и те тряаше да пишат :Д

И тоя мъжа вика "тва не е ли момчето, което беше там" и аз такъв "не, брат, бъркаш се"

мисля, че тва отговаря на въпросите ви

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Въобще коя е правилната реакция, според теб? Как може да се предотврати тормоза?
    "You keep blood in the good guys and you let it out of the bad guys."

Мега фен Аватара на pandabear
    Няма да ставаш от стола, докато не намеря време да те оспамя с въпроси, we...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си