- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Как се казваш?
С какво се занимаваш?
На колко си години?
Коя е най-голямата ти положителна черта?
Най-лошото нещо, което ти се е случвало?
кога човек за теб е успял?
как трябва да се реализира човек след като завърши училище?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Коя зодия си?
Можеш ли да пееш?
Пет черти от характера ти, които харесваш?
Пет, които не харесваш?
Какво би променила във външния си вид?
Обвързана ли си в момента?
Колко връзки си имала?
Колко продължи най-дългата ти връзка?
Имала ли си отношения с някого от форума?
Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои?
С кои би искала да се запознаеш от настоящите?
Боядисваш ли си косата?
Гримираш ли се в ежедневието?
Представата ти за щастие?
Кои потребители са ти най-симпатични?
Кои потребители те дразнят и не харесваш?
Какво обичаш да правиш през уикендите?
Къде и какво учиш/работиш?
Щастлива ли си в момента?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Здрасти
Koй е най- големият ти страх? Коя е най- голямата ти мечта?
Как се виждаш след 5-6 години?
Коя беше последната лъжа, която изрече?
Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
-от роднина
-от приятел
-от половинка
Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво?
Кое е постижението, с което се гордееш най- много?
Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са?
За кого първо се сети сутринта, когато се събуди?
Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни?
Какво забелязваш първо в един мъж? А какво намираш за секси в един мъж?
Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? А за платоничните?
Имат ли горните две срок на годност?
Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Умееш ли да го използваш? Непринудена ли си?
Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция)
Имаш ли най- добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент?
Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата?
Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб?
Колко човека си обичала /любовно/?
добре де имаш пари правиш каквото искаш ок до тук добре
дори и да си ок със себе си както ти каза не смяташ ли че е възможно просто да си мислиш че е така а всъщност да можеш много повече и да бъдеш много повече
а ако не е така когато умреш според теб пълноценно ли ще си живяла по този начин
а след време когато твоето дете завърши училище тръгне по грешния път макар и да не вреди на другите или на себе си е грешен път (не ме карай да ти развивам сценарий) не би ли се намесила за да го спасиш въпреки че на твоето дете му харесва това което прави?
понякога не е ли най-добре нещата да станат така както е най-добре за теб вместо както ти харесват?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
риби? аре бе, аз от кога пея че искам да познавам такава
ама звездите да нямат грешка щото с теб нещо нема се разбираме ;д
А любовници? тук и аз съм пас (нали знаеш че те пита за сексуални партньори ма както и да е)
Последно редактирано от LoadRunner : 11-10-2016 на 19:42
ето конкретен пример с грешния път
би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо?
и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб?
ъъъъъъъъъъ, аз да не съм голям и добър великан
не са ми толкова големи шепите и са само две
С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
============================================
ще ми помогнеш ли да навием Ива ?
Последно редактирано от haritov : 11-11-2016 на 10:53
от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла?
кажи ми колко си самостоятелна в момента?
и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си?
а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен?,
пп
не ми отговаряй на въпросите с въпрос един горд човек говори точно и ясно високо и право в очите
Последно редактирано от haritov : 11-11-2016 на 19:58
По рождение ли си заядлива или със времето стана такава ?
Какво ти е хобито?
Спортуваш ли? И какво би искала да спортуваш?
Къде предпочиташ да си през лятото-на море или на планина?
Качвала ли си Мусала?
Екстремен тип ли си ?
Ако имаш възможностите,били опитала да качиш Еверест?
Какви книги четеш? И имаш ли някоя любима?
Как разбра за форума?
Срещала ли си някого от форума?
На какво по`необичайно място би искала да правиш секс? И кое е най-необичайното на което си го правила?
Каква кола би искала да имаш?
Скачала ли си с бънджи/парашут?
Каква си мечтаела да станеш,когато си била малка?
Какво искаш да работиш сега?
Къде искаш да си сега?
За какво мечтаеш?
Кога за последно се напи? Правила ли си глупости,под влияние на алкохола?
Имаш ли някое любимо място което посещаваш редовно?
В какъв ред гледаш "Междузвездни войни"?(освен Ewok не е свързано с това и съм се заблудил)
Тва е от мен.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Би ли правила секс за пари, нормална сума и за много пари?