.
Отговор в тема
Страница 37 от 58 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1436
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    колко ти плащат за да си супер модератор?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Като най-много ти допада анонимността, защо тогава ти и твоите приятелчета модератори правят всичко възможно да де-анонимизират потребителите? Защо аз и моите приятели трябва да даваме обяснения защо сме писали от един компютър и защо имаме еднакъв IP адрес? Форумът не е ли за всички? Мерси.
    Трольо, лекувай се от тая шизофрения !

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Е то тогава тва какъв горещ стол е? Приятно топъл е. Хората имат различна чувствителност, за някои може да е горещ.
    То повечето неща за теб ги знаем,ама айде.Тогава няма нужда да отговарям?
    Какво ти е хобито?Главно рисуване, свирене и да давам батерии на късо. Особено последното
    Спротуваш ли?В момента не.
    Искаш ли да караш кола ?Да.
    Къде ще бъдеш на Нова година?При семейството ми.
    Вземи последната книга която чете,отвори я на страница 69 и напиши 5тото изречение.Wo nehmt ihr nur diese Arroganz her? - sagte ich, vielleicht etwas schaerfer als beabsichtligt.
    Коя книга четеш сега ? "Out of the Silent planet" на S.C.Lewis
    За какво мечтаеш?Щастие.
    Колко дълга ти е била най-сериозната връзка?Месец и половина
    На колко години би искала да се омъжиш?Иска ми се да кажа, че няма значение, но плановете ми клонят към 24-26
    Къде искаш да живееш,освен в родния ти град?Не съм мислила точно определен град. По-тихо място, може би. Макар че ще бъде трудно да намеря по-тихо от това, в което съм сега.
    Каква си мечтаела да станеш като малка?Това е много дълго. Първо учителка, след това лекар, но бързо се отказах и от двете.
    Какво нарисува последно? Беше прекалено отдавна, не съм имала време за рисуване от месец, не помня.
    Качвала ли си Мусала? И ходила ли си на Седемте Рилски езера?Изкачвала съм Мусала два пъти и бих искала да продължавам. За езерата - оже би като по-малка, но нямам спомен.
    Правила ли си преход в планина през зимата ?Не съм.
    Срещала ли си някой/и от съфорумниците ?И кого би искала да срещнеш?Не съм слещала, но би ми било интересно да се срещна с повечето от по-активните потребители тук.
    Как откри форума?Нямам спомен, май се бях допитала до чичо Гугъл по някакъв въпрос и ме изпрати тук.
    Къде е истинската костенурка?В прегръдката на Момо.
    Кой е последния стойностен филм който гледа?High Strung - не знам дали ми харесва само заради всичката музика и балет, но ми привлече вниманието.
    София или Варна?В момента Варна по ред причини.
    Какво беше последното нещо което сготви?Сандвичи.
    Какво мислиш за дейтона?Ако не се заяжда за аватара на Костенурката е поносим.
    И в стил Дагичка-имаш ли си термосче?Имам и си го използвам всеки ден.
    Тва е за сега
    .

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Трольо, лекувай се от тая шизофрения !
    именно, доказан и неадекватен е вече и от моя гледна точка

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    В твой стил - какво мислиш за тормоза в училище? Ти била ли си тормозена? А тормозила ли си? Кой е виновен за този тормоз?Мисля, че е проблем, който не може да бъде 100% решен. Да, била съм тормозена като по-малка, не съм тормозила. Графата с виновници обхваща всички участващи пряко и не пряко в тормоза, като се започне с родителите на тормозещите и се завърши с жертвата.
    Решила ли си какво и къде искаш да учиш след гимназията?Все още не съм решила на 100%. Тази година ще се ориентирам.
    Смяташ ли да останеш в България?Засега - да.
    С кого от форума би искала да се срещнеш?Както казах - с повечето активни потребители.
    Влюбвала ли си се истински?Да.
    Колко деца би искала да имаш?Няма значение, важното е да са здрави.
    С какви чорапи си в момента? :дСини на цветенца.
    Колко чифта обувки имаш за този сезон?2 или 3. Зависи дали едните не са издали багажа.
    Занимаваш ли се още с музика? (Помня го онзи запис!) :д Да, все още правя записи. Но и аз помня, че ти така и не ми прати.
    Искаш ли да идем на Х фактор някой ден ей така за спорта?Не съм по изявите, още по-малко по телевизия.
    Любим спорт, който следиш?Няма. Гледам фигурното пързаляне с удоволствие, но нямам любимци.
    Любими творчески дейности в свободното време?Рисуване докато слушам музика.
    Какво мислиш за мен?Достатъчно съм те хвалила, че и си просиш още. Разбран човек си - толкова сега.
    Колко си висока?1,63-4 м
    Какво яде днес?Закуска - филии с масло и някаква луканка
    Обяд - крем супа с тиквички и моркови, баница, хляб, някакво месо (на свинско имаше вкус), салата от червено цвекло, синьо сирене и всякакви неща още, десерт- поне 3-4 парчета кекс
    вечеря - зеле с месо, бухти
    Последният въпрос ме накара да се замисля сериозно.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Изпитваш ли притеснение, че си първия /първата/ девствен модератор в сайт пълен с разврат ?
    Голямо. Случвало се е да не мигвам по цели нощи.

anonymous990763
    Guest
    На кого симпатизираше на изборите? На никого, но българинът отдавна се е научил да "избира по-малкото зло". В този случай няма как да сме напълно сигурни кое е. Въпреки това, в никакъв случай не исках "Мама" да "кърми" държавата.

Родителите ти на кого симпатизираха и за кого гласуваха? -
    Какви са интересите ти?Науките - физика и астрономия. Иначе - изкуство като цяло.
    Смяташ ли да оставаш в България? Да.
    Живяла ли си извън България? Не.
    Какво смяташ да учиш и къде?Отговорих по-горе.
    .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Голямо. Случвало се е да не мигвам по цели нощи.
    не спиш и четеш тук мръсотии или не спиш, щото не намираш тук подходящи мръсотии

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ще се набутам малко пак, ама сега ги видях :д Чувствай се поканена по всяко време да ме отмениш.

извинявам се

към Индистинкт

Какво яде последно?Бухти.
    Кое е нещото, което в момента смяташ за най-голяма слабост у себе си и искаш да оправиш?Разбирането за определени неща.
    Колко често пиеш? Какво?През зимата пия по една чаша червено вино на/през ден.
    Знаеш ли какво искаш да кандидатстваш?Не все още.
    Имаш ли домашен любимец?Папагали - корели.
    .

Мега фен Аватара на divergent
    Виж си съобщенията. Поредното доказателство, че Коселчо си държи на обещанията!
    И въпросът е - какво мислиш за това на съобщението (изключваме дебилския поглед)?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

братовчедите ми не са ти домашни любимци

не си ли малка за чаша вино всеки ден
    в семейството ти одобряват ли алкохолните ти забежки

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Към Индистинкт:
    Какво харесваш в мъжете и опиши "идеалния" за теб (вкл. външност и др. качества, които се сетиш) ?
    Все едно не сме водили този разговор.

Няма формула за човек, който ще ми допадне. по-скоро знам какви характеристики не трябва да притежава. - Лекомислие, нерешителност, егоизъм и лицемерие.

Относно външността - сборът от различни черти и симетричността привличат. Не мога да кажа само едно описание.
    .

anonymous990763
    Guest
    Като най-много ти допада анонимността, защо тогава ти и твоите приятелчета модератори правят всичко възможно да де-анонимизират потребителите? Защо аз и моите приятели трябва да даваме обяснения защо сме писали от един компютър и защо имаме еднакъв IP адрес? Форумът не е ли за всички? Мерси.
    Тук във форума изискваме пълна легитимация, за да можем да гарантираме анонимност. Така е от много време.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    колко ти плащат за да си супер модератор?
    Обещали са ми по термосче на година. Ще ги видим дали ще си изпълнят обещанието, че едно термосче не ми стига. 500ml са малко.

500мл колко сантиметра е

anonymous990763
    Guest
    не спиш и четеш тук мръсотии или не спиш, щото не намираш тук подходящи мръсотии
    Други са причините, заради които не спя.

anonymous990763
    Guest
    И въпросът е - какво мислиш за това на съобщението (изключваме дебилския поглед)?
    Браво, само с почти година закъснение.

Харесва ми от припева нататък. Първоначално беше доста стегнато. А тембърът много ми допада.

Браво, само с почти година закъснение.

Харесва ми от припева нататък. Първоначално беше доста стегнато. А тембърът много ми допада.
    Чак сега се престраших. :д Благодаря.

anonymous990763
    Guest
    братовчедите ми не са ти домашни любимци

не си ли малка за чаша вино всеки ден
    в семейството ти одобряват ли алкохолните ти забежки
    Сигурна съм, че нямате кръвна връзка, иначе не бих ги пуснала вкъщи.

Не мисля.
    На мнение са, че когато ми е разрешено вкъщи, няма да тръгна да се напивам навън. Да кажа само, че им се получава.

anonymous990763
    Guest
    500мл колко сантиметра е
    Бутилка от вода 500мл виждал ли си? Е, малко повече е.

ти някаква израелка ли си? ако не си имаш изключително неприятен прякор, ама изключително

Обещали са ми по термосче на година. Ще ги видим дали ще си изпълнят обещанието, че едно термосче не ми стига. 500ml са малко.
    Ти пък ще им чакаш термоса
    Винаги можеш да си вземеш краставица, тиква, дезодорант или каквото ползваш около теб
    все ще ти свърши същата работа

anonymous990763
    Guest
    Ти пък ще им чакаш термоса
    Винаги можеш да си вземеш краставица, тиква, дезодорант или каквото ползваш около теб
    все ще ти свърши същата работа
    Не термос, термосче!
    И не бих го използвала в значение, по-различно от основната си функция - да носи топъл чай в училище.

ти някаква израелка ли си? ако не си имаш изключително неприятен прякор, ама изключително
    какво общо има Косел с Израел?

Не мисля.
    На мнение са, че когато ми е разрешено вкъщи, няма да тръгна да се напивам навън. Да кажа само, че им се получава.
    родителите ти алкохолици ли са
    аз не виждам нормален родител да е съгласен непълнолетното му дете да пие всеки ден, щом се налива в къщи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си