еми че младо яренце си ко, от поколението на Mirk-ата, тея на 40 са от поколението на ICQ-то
вече така се делят поколенията, после е на скайпа, после на фейсбука, после на вайбъра
(аз тея на вайбъра не ги барам)
Точно от поколението на мирката съм, да
1. От къде пари и време за толкова много държави, хич не са малко, а ако са по работа за по ден 2 значи все едно не си била и не се броят да знаеш (но ако някой батко те е водил се брои)?
Чакай сега да видим... В САЩ ходих на бригада, в Египет бях на преддипломен стаж, в Чехия съм ходила 3 пъти, майка ми работи една година там. В Австрия съм била на меден месец, а след това съм ходила в командировка на обучение. В Гърция съм била на почивка, в Турция - на екскурзия. В Италия съм била командировка. Унгария, Сърбия и Хърватска бяха част от обиколката на Европа миналата година (както и Австрия и Чехия, ама тях вече ги споменах). Оле, тва ме подсеща, забравих да кажа, че съм била в Париж, Марсилия, Барселона и Валенсия... Абе, обикалям
Пари се спестяват, когато имаш ясна цел.
2. Какво мисли той за връзката ти с форума?
Не я разбира, той отдавна спря да влиза тук.
3. Знае ли че се подвизаваш тук?
Знае
4. Столква ли те според теб?
Не мисля. Аз съм по-ревнивата от двамата
5. Изневерявала ли си?
Да, но не на него
6. Нетипично, 8 години а без дете, сега се женят след дете? (тук коментара не е задължителен)
Кога казах, че нямам дете? 
7. Как протича една форумна среща?
Ако се виждате за сефте, обикновено тръгва трудно - всички се гледат тъпо и не смеят да се правят на такива тарикати, каквито са във форума. Ако сте се виждали преди това, директно минавате към бирите 
8. Постни снимка, може и на лиси ;д?
Ти каза ли ми какъв инженер си, че искаш снимка сега?