- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Не го мисли - за да стои две години и да не иска да мърда, значи съм достатъчно адекватна. Ти си мисли защо целия форон те мрази и се надява да спре да ти усеща жалкото съществуване. И що нямаш с кого да идеш на кино. Щото винаги може да ти се изтрият мненията, но срама от факта, че някой те познава лично не би могъл да премахнеш. Бива ли да си толко досаден?! Ако бях на кака, досега де съм ти спряла форонното съществуване за вечни времена, белким ти дойде акъла в празната чутура.
квак
Първо: почнах да се държа агресивно, просто защото не става по моето. Аз точно това искам - да ми се изтрие постоянния профил, ведно с всички коментари. Това е. Ако си спазиш заканата - то моля, направете tori админ за няколко минути, час или колкото е нужно, за да си свърши заканата.
Второ: Изборът да ходя сам или с някого на кино е изцяло мой. Всеки от вас може да се сети как допреди седмица-две всеки втори коментар в дневника бе как нещата за вашия празник - 8-ми декември, били пред провал. Така е - когато има повече от един човек, то нещата стават сложни. Когато си сам - сложността отпада. Аз се имам за човек, който си оптимизира нещата. Не ми харесва да се съобразявам с прищевките на други.
И tori - аз не съм dreamwalker (понеже ме обвини, че съм ти писал този профил). Уморих се да повтарям, че нямам други постоянни профили. Един-единствен е. Настоящият ми профил е "бот"... И без модераторска намеса след два дни и няколко часа ще бъде история. (:
Трето: админът да зачисти темата от спам-а. (:
Задавайте ѝ въпроси!!! Не ми обръщайте повече внимание. Задавайте ѝ въпроси!!! Сега ви е паднала в ръчичките! (:
Тва M****? Каква му е драмата пък на него?
ПсихоКет,сори за спама.
ПТ:Какъв домашен любимец би искала да имаш?
п.с.сменям въпроса,защото както каза жената,не следя темата ;д
Последно редактирано от deitona22 : 11-21-2016 на 20:10
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Кой пише статиите, които се качват във форума и защо повечето са пълна простотия?
В такъв случай, кой ги подбира малоумните статии?![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
В коя поза ти е най-секси дупето ?
Качествена ли ти е пластмасата ?
Какъв вкус презервативи предпочиташ ?
Сутрин или вечер тренираш ?
Сменяш ли си тампона навреме ?
Какви чужди езици знаеш?
Тренираш ли нещо? Тренирала ли си нещо преди?
Носиш ли си брачната халка?
Кърмиш ли?
Обичаш ли да излизаш вечер? Сега като си майка пречи ли ти на нощния живот?
Докато беше бременна пушеше ли?
А пиеше ли?
Любим алкохол?
Любим сезон?
Спокойният селски живот или забързаното градско ежедневие те привлича повече?
[QUOTE=divergent;11525349
Кърмиш ли?
[/QUOTE]
кой не чете сега
LoadRunner, а после да се изредим с дейтона тоя път поотделно. :д
реално погледнато аз нямам никакви намерения да сядам
така че се разберете между двамата и гол он
Слагайте двйд или попа
Последно редактирано от smilegirl12 : 11-22-2016 на 17:19
Don't judge my story by the chapter you walked in on.