- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Еврейка ли си. Кога последно си била в синагога. Важна ли е религията за теб.
"не съм запозната, само знам че всичките ми познати протестират и не искат въвеждане на 3тия пол."
![]()
Заповядай линк към Истанбулската конвенция, за да видиш къде се споменава третия пол: https://www.coe.int/en/web/conventio...0000168008482e
Може да го изпратиш и на познатите си, които протестират - да ги успокоиш. Petel, Bradva и производните им сайтове са калпави източници за новини. Така, де - по-калпави от другите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Би ли споделила с нас свои рисунки? :д // Може и на лично
Коя книга от Библията умишлено избягваш?
Холи, какво мислиш за мен.
P.S. Не казвам, че искам да чувам само похвали, защото в обратен случай крехкото ми его ще бъде наранено, но го казвам.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Холи, мислиш ли че, всеки който пита някой друг "какво мислиш за мен" е изключително нерешителен и несигурен човек и че това са много кофти качества? :/
HollyGolightly, изтрил съм спама, така че може да продължаваш да отговаряш.
Ето и още малко въпроси:
Използваш ли грим? Ако да - много или малко?
Обичаш ли чесън?
А дюнер?
Коя храна те отвращава?
Някога напивала ли си се? Ако да - с какъв алкохол?
Любим алкохол?
Защо се регистрира тук?
Ако рязко забогатееш къде си купила жилище и би заживяла?
Любима марка кола?
Каква кола караш сега?
Колко би струвало придвижването с такси от вкъщи до работа?
Имаш ли домашен любимец?
искам НомНомНом или Wednesday666 (:Д)))) на стола.
уенсдея
забравил съм коя е, да заповяда да се запознаем на ново
Аз предлагам paradosou
Ма предложенията по лично, че да ги видят двете момичета по-овреме, преди да се затрие темата пак. Че никой не е чак толко ненормален като мен днес цял ден да виси по фороня като прани гащи.
Блъдс, стига си заграждал сафороннички, нали уж ти стигах?!
квак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Никви резерви. Или съм първа, или съм никоя. Харитов, не му навивай фитилите, че да не ти извия вратлето - хем съм и женско, та няма да посегнеш. <3
квак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Изберете си вие някой и почвайте
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות