отговор от Maleficus на въпросите на Mithridates:
1. Бих използвал скополамин(дяволски дъх, наркотик, които предизвиква човек да губи волята си и да забрави, какво е правил по време на действието му), за да подчиня заможен съсед примерно, като го накарам първо да си обръсне главата и веждите(косата задържа наркотика най дълго), след което бих го накарал да събере всички бижута и богатсва, които има на разположение, да ги остави на изолирано място и да преведе на анонимна сметка определена сума, която не би накарала властите да се усъмнят, след това последната заповед ще е да вземе пистолета и да се опита да ограби онея бронираните коли дето пренасят пари, като пазачите вероятно бързо ще го убият, но дори и да не го убият, наркотика, ще е преминал през системата му отдавна, пък тъй като няма коса, няма да могат да и да разберат(най трайните остатъци от който и да е наркотик остават в косата най вече), пък и е нетипичен наркотик(с уникална структура) и трябва специфично да се тества за него(говорим за мила България все пак, вероятно няма дори и да заподозрят, камо ли да тестват, но въпреки това...)... Освен това докато той прави тези неща, бих се постарал да не може нищо да се свърже с мен, оръжието и телефона, не са пипани с ръце, а дрехите и наркотиците са изгорени и пепелта заровена в някоя гора и тнн.. (Куршума няма да се ползва даже)
2. Ъмммм нищо, свободата е най ценна все пак... Мога да се забавлявам когато изляза, далеч от хора, които потенциално могат да ме убият
3. Не уточни от какво умирам... Принципно ако е неизбежно, бих отишал в някои мол в пиков час и бих започнал да хвърлям пари наляво надясно, та да се насмея на простотията на хората

Вероятно ще има умрели преди мен....