Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
отговор от Maleficus на въпросите на Mithridates:

1. Бих използвал скополамин(дяволски дъх, наркотик, които предизвиква човек да губи волята си и да забрави, какво е правил по време на действието му), за да подчиня заможен съсед примерно, като го накарам първо да си обръсне главата и веждите(косата задържа наркотика най дълго), след което бих го накарал да събере всички бижута и богатсва, които има на разположение, да ги остави на изолирано място и да преведе на анонимна сметка определена сума, която не би накарала властите да се усъмнят, след това последната заповед ще е да вземе пистолета и да се опита да ограби онея бронираните коли дето пренасят пари, като пазачите вероятно бързо ще го убият, но дори и да не го убият, наркотика, ще е преминал през системата му отдавна, пък тъй като няма коса, няма да могат да и да разберат(най трайните остатъци от който и да е наркотик остават в косата най вече), пък и е нетипичен наркотик(с уникална структура) и трябва специфично да се тества за него(говорим за мила България все пак, вероятно няма дори и да заподозрят, камо ли да тестват, но въпреки това...)... Освен това докато той прави тези неща, бих се постарал да не може нищо да се свърже с мен, оръжието и телефона, не са пипани с ръце, а дрехите и наркотиците са изгорени и пепелта заровена в някоя гора и тнн.. (Куршума няма да се ползва даже)

2. Ъмммм нищо, свободата е най ценна все пак... Мога да се забавлявам когато изляза, далеч от хора, които потенциално могат да ме убият
3. Не уточни от какво умирам... Принципно ако е неизбежно, бих отишал в някои мол в пиков час и бих започнал да хвърлям пари наляво надясно, та да се насмея на простотията на хората Вероятно ще има умрели преди мен....
Поне да ми беше дал да си оправя грешките, обичам да редактирам пред свършен факт..