Смяташ ли се за ерудиран? Обоснови отговора си.
Не мога да преценя. Смятам, че е от нещата, които околните преценяват по-добре.
За какво мразиш да говориш?
Живота на странични хора.
Страх ли те е от смъртта? Как си я обясняваш?
Не знам дали разбирам правилно въпроса... Определено не искам да умра било то сега или след 100 години, но това не ме спира да правя неща, които имат сериозен потенциал да ме убият. Изцяло безопасният и премислен начин на живот ми се вижда адски сив и не бих искал да го водя. Знам, че не е точен отговор на въпроса, но не мога да го формулирам, защото хем не ми се умира, хем не съм от хората, които изтръпват при мисълта за височини, скорост и подобни.
Никак не си обяснявам смъртта. Адски ми е странно как така един човек се ражда, върши разни работи и после изчезва. Не вярвам в задгробен живот, но ми харесва идеята.
Кое е кулинарното изкушение на което не можеш да устоиш?
Не съм голям чревоугодник... Да речем домашен сладолед. 
Сподели една негативна своя страна.
Когато се ядосам, трудно контролирам какво говоря и правя.
А сега една положителна.
Грижа се за близките си хора.
Любимата ти книга е?
По принцип не съм много по художествената литература, но последната, която четох и ми хареса много беше "Синът на полка".
Смяташ ли, че има хора във форума, които смятат an7raks и tori, като едно форумно цяло, а не две различни личности?
Не мисля, че има основание за това. Още повече, че в голяма част от темите сме на различни мнения. Естествено, понякога има навика да казва "Ние реших."
.
Любимият ти форумец? /P.S. tori е ясна/
Не мисля че имам такъв. От доста време насам влизам и мяркам темите отгоре - отгоре. По-рано Чачо ме кефеше, ама той изчезна. Сега бих казал, че лейдито, калпазанката, ти, младата кръв и... супермасив мисля че му беше ника сте ми наравно.
А омразният?
Тук също не мога да отговоря точно. Всичките фейкове и тролове ги мразя, щото не са забавни дори.