Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
отбелязваш ли Коледа и другите по-популярни религиозни празници? /Великден, ала-бала/
// наясно съм че Коледа, Великден и т.н. са много повече социални събития в днешно време отколкото религиозни и т.н., но да си питам

защо би искал да идеш точно в Япония и Германия? Япония, защото са една тотално различна от нашата култура, а Германия заради аутобаните.

образователната институция дава ли необходимото на учащите? мислиш ли че някои изучавани дисциплини в гимназиите трябва да бъдат заменени/премахнати? /ако ДА-то кои?/ Мисля, че дава възможното, но доста от учащите упорито отказват да го вземат. Не съм достатъчно компетентен по въпроса, за да кажа какво трябва да се промени в учебния план. Смятам, че едно по-строго отношение спрямо учениците би било от полза като за начало.

мислиш ли че хомосексуалните двойки в България трябва да имат право да осиновяват деца?Не. Има достатъчно много читави хора, които искат да осиновят, а им се пречи. Ако някога всички нормални двойки, искащи да осиновят дете, осиновят такова, то тогава бих приел и хомосексуалните да могат да осиновяват, колкото да не остават деца в мизерните домове.
агадсг