.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
    Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
    ============================================
    ще ми помогнеш ли да навием Ива ?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
    Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
    ============================================
    ще ми помогнеш ли да навием Ива ?

Съмнявам се да иска.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ето конкретен пример с грешния път

би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо? "детето" ми е ключово в примера ти. Няма да го оставя на произвола на съдбата, докато е още под опеката ми. Което не означава, че ще му давам наклон на. Нека си прави грешките, но не и крайни такива. Все пак не съм родител само за да го поя и храня. След 18 вече ще разчитам, че има достатъчно добро възпитание, образование и пример, че сам/а да си преценява разумно какво да прави с живота си.

и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб? Който ме познава най-добре. Съответно аз.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението

Съмнявам се да иска.
    има ли разлика между знание и мъдрост?

и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г?

на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание
    Последно редактирано от haritov : 11-11-2016 на 10:53
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    има ли разлика между знание и мъдрост? Да. Мъдростта е да умееш да използваш придобитото знание.

и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г? Законът в България казва 18. Реално нищо съществено конкретно за тази една година, по-скоро преходът е 17-21.

на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание Да се оправя с какво? С живота? И не, не ми е това логиката.
    .

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    .
    от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла?
    кажи ми колко си самостоятелна в момента?

и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си?

а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен?,
    пп
    не ми отговаряй на въпросите с въпрос един горд човек говори точно и ясно високо и право в очите
    Последно редактирано от haritov : 11-11-2016 на 19:58
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си