.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла? имам наблюдения, а и след определена възраст, е 'кот такова' положението, защото се очаква, че вече си възрастен човек и зависиш от себе си и собствените си решения
    кажи ми колко си самостоятелна в момента? повече от някои, по-малко от други

и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си? за някои неща, за други все още има да трупа опит. Не съм споменавала, че 18-годишните са мъдри.

а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен? твърде философско и не ми се занимава в момента,
    пп
    не ми отговаряй на въпросите с въпрос един горд човек говори точно и ясно високо и право в очите

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ще пуснеш ли снимка, някоя по- секси, имам предвид поне на снимката да не фигурира филия хляб или баничка ;д ? http://prikachi.com/images/841/8955841O.jpg

Елок, кой батко те води на райското място? Много ли те гложди?
    Кой се явява тоя батко след като си имала само едно гадже без никакви любовници? прочети пак отговора ми
    Какви са ви взаимоотношенията? твърде близки
    Защо излъга -.- ? почувства ли се измамен?
    .

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ще пуснеш ли снимка, някоя по- секси, имам предвид поне на снимката да не фигурира филия хляб или баничка ;д ?
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    супер си :]
    връщаш ме в малките ми спомени когато баба ми ми казваше на обяд "Да ти сипя манджичка мойто момченци?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си