Колко тежиш?
На колко си?
Обвързана ли си?
Страдала ли си дълго време по любовни направления?
Мразиш ли мъжкия пол?
Виждала ли си се с някой от форума?
Ходила ли си на форумна среща?
Какво правиш през свободното си време,освен да висиш във форума? Не ми остава много свободно време, но когато го имам, обичам да ходя на кино, да чета или ако ме мързи да обръщам страниците, може и да гледам някой сериал в къщи. Обичам и да ходя, ама напоследък ми е студено.
Как откри форума?(ако помниш изобщо ;д) Помня Една приятелка ми спомена за него и беше много впечатлена, реших да проверя какво пък толкова му е специалното. Преди има няма 14 години.
Работиш ли това което искаш? Не
Коя е последната хубава книга която прочете? Крадецът на книги
Имаш ли домашен любимец? Да, имам котка
Най-нестандарното място на което си правила секс? Уф, ако трябва да избера само едно... склада на една дискотека.
Каква музика харесваш? Отговорих по-горе - всякаква. Любимата ми група е Scorpions, но като цяло наблягам на Nightwish, Bon Jovi, Rammstein, Purple... все в тоя ред на мисли.
Можеш ли да плуваш? И плувала ли си ,някъде,където е забранено? Като пирон в кисело мляко...
Последния хубав филм който гледал? Снощи гледах Фантастични животни и къде да ги намерим. Много ми хареса, но пък и аз съм голям Хари Потър фен.
Любим цитат от книга и от филм? "It's our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities" (Хари Потър и Стаята на тайните); "Frankly, my dear, I don't give a damn" (Отнесени от вихъра)
С кого от форума би искала да се видиш? Не съм мислила...
Първоначално написано от LoadRunner
Колко тежиш? 52
На колко си? На 1 чаша вино
Обвързана ли си? Да
Страдала ли си дълго време по любовни направления? Няколко пъти...
Мразиш ли мъжкия пол? Не, обичам мъжкия пол
Виждала ли си се с някой от форума? С много хора
Ходила ли си на форумна среща? На няколко, включително на най-първата, правена някога
.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last