- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Но YoungBloodZ съм му обещал да не разбере кой съм.![]()
Аз също не съм сядала тази година, ако ме желаете де![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
и това е
така. ; )
Smrazqvashta ми каза да пиша от нейно име, че е съгласна да седне на стола, но сега няма време, така че ще отговаря утре.
добре, аз може да седна до полунощ.
На колко си?
Цитат, който много ти харесва?
Опиши себе си в 5 думи. Как би те описал приятел, а неприятел?
Какво искаш да постигнеш в живота?
Спортуваш ли, какво?
Ако имаше възможността да отидеш до Марс, би ли го направил? Обоснови отговора си.
За каква кауза би се жертвал?
Стил музика?
Какво не ти допада в околните?
Много неща не ми допадат в околните. Простотия, а след нея всичко останало като ненавист, злоба, безкраен егоизъм или оплакване... Не ми допадат постоянно повтарящи се случки без опит. Не ми допада всякаква ограниченост.
Но пък знам, че има много по-мъдри и умни личности, от които съм далеч.
Напрегнати въпрос. Но хубави. : )
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-02-2017 на 18:20
какви са тези световни конспирации ?
и как очакваш да постигнеш резултат?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не ме е срам.![]()
Хайде, лека. Предавам топката.
какво мислиш за мен
от къде идва тази страст по моторите?
искаш да усетиш пътя или скоростта?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.