- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Коя българска известна личност те привлича най-много?
Не знам дали ще се приеме като отговор, понеже не се знае от всички, като например Асен Блатечки, Димитър Рачков, Дичо от Д2, сър Алекси и прочие, но в музикалните среди в цяла България и не само, едва ли има човек, който да не е чувал името Димитър Косев. Това момче е гений. Едва на 24 години, вече е диригент на операта в Стара Загора, редовно има изяви във Виена, където живее през половината време. Свири на китара и пиано, пее божествено и композира. Създава сам спектакли и има страхотни идеи за бъдещи проекти. Почти всяка седмица гостува в някой сутрешен блок или радио, където дава интервюта и говори за работата си, което показва, че името му набира все по-голяма популярност сред обществото. Той е от малкото хора, които мога да нарека уникални. За възрастта си е направо на космическо ниво в кариерата си. Като характер е страхотен човек, изключително интелигентен и земен. Впечатлена съм, че не се държи превзето, въпреки че с тези си постижения е в пълното си право да се надува. Имам честта да го познавам лично и се чувствам просто прекрасно от този факт. Възхищавам му се, защото е постигнал толкова много за толкова кратко време, в него виждам страхотен пример за подражание и надежда, че сред младите хора все още има стойностни образи.
Каква кола караш и каква искаш да имаш?
Все още имам само жълта книжка, за шофьорска ще работя тази година, надявам се. Но все пак се интересувам от автомобили и имам някакви идеи каква да бъде първата ми количка. Колебая се между Сивик от 2006 нататък и Тойота Ярис от новите с елекронно табло. Като му дойде времето ще се посъветвам с някой "разбирач", който да помогне при избора. Иначе онзи ден се шегувах с нашите как повечето ми приятели мечтаят да имат Ауди, Мерцедес и прочие, а моята life goal е Лада Веста от 2016та.А в по-смелите ми мечти, където съм милионер присъства и автопаркът ми, който съдържа Мазерати Гибли, и по някое Бугати, Ягуар и Ламборгини. Тази мечта ще си я реализирам ако не на живо, минимум на колаж на стената!
I'm too weird to live, but much too rare to die.