.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Как ГО срещна?
    Защо е прекрасен?
    Колко време вече сте заедно?
    Мислиш ли, че he is The One? Защо?
    От каква националност е (ама точно)?

За кого гласува на президентските избори в САЩ?
    Одобравяш ли действията на Тръмп (може да напишеш повече - кое одобряваш и кое не)?
    Усещат ли се някакви значителни промени в САЩ след като Тръмп дойде на власт?
    ~ Колко ти струва едно идване до България и връщане в САЩ (само като път)?
    Има ли според теб промени, които ако се направят в България биха те накарали да се върнеш?

Бял, млечен или черен шоколад?
    Колко кг си?
    Наистина ли 'хамериканците са толкова дебели, колкото ги представят навсякъде?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ъм, ако е роден в САЩ, няма как да е от някаква друга националност освен американска.

Вероятно имаш предвид етническа принадлежност, което е малко по-различно.

Холи, чела ли си Библията.

Какво ти харесва и не ти харесва в университетите/университета, в който си била. В public или private си била.

Какви курсове взимаше за архитектура, имаше ли core curriculum. Кои курсове ти се сториха сравнително безполезни за професията ти.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Холи, чела ли си Библията.
    Да, с изключение на една от книгите, която умишлено избягвам

Какво ти харесва и не ти харесва в университетите/университета, в който си била. В public или private си била.
    Административната част е много зле. Не веднъж се е налагало да върша аз тяхната работа с бумащина, да трябва да пропускам работа и класове, понеже те нещо са омотали. Другото, което не ми харесва е че класовете се водят предимно от асистенти на професорите, понеже те самите са заети със срещи и research. Някак не е коректно като се има предвид какви пари плащаме.
    Но точно университета който завърших като цяло е на доста добро ниво и наистина много се залагаше на учене то

Какви курсове взимаше за архитектура, имаше ли core curriculum. Кои курсове ти се сториха сравнително безполезни за професията ти.
    Design Studio I-VI, Architecture Media &Modeling I-III, History of Arch също няколко семестъра. Fundamentals of Design. Някакви свободно избирателни пак свързани с дизайн. Core classes почти не съм взимала понеже една голяма част от тях ги взех още в гимназията (AP level classes) и ми ги признаха
    Повечето класове са безполезни и ако нямаш някаква практика, където да можеш да научиш реално кое как се прави и как се прилага извън класната стая, ще ти е напълно безполезна дипломата
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Как ГО срещна?
    На работа. Не, не работим заедно, той имаше среща с някого и трябваше да го почака. Поговорихме си, следващият път пак така и след още един път ме пита дали искам да се видим и извън работа. Аз не мога да казвам не и се съгласих, то пък взе че се оказа добро решение
    Защо е прекрасен?
    Защото ми показа един различен начин на общуване. Понеже е готов да излезе от комфортната си зона заради мен, понеже ме поставя на първо място винаги. Разбран е, не се сърди и не си налага мнението, изслушва ме. Винаги е в добро настроение, което се придава и на мен. Никога не прави половинчати неща. Мога още мноооого да изреждам
    Колко време вече сте заедно?
    вчера станаха 8 месеца
    Мислиш ли, че he is The One? Защо?
    Ще ми се да мисля ама е още рано за такива крайни заключения
    Американец е, ама иначе е от мешан произход, както повечето. Доколкото знам ирландско-скандинавски-еврейски произход ама не е правил тест че да е сигурен

За кого гласува на президентските избори в САЩ?
    За този, който не беше Хилъри
    Одобравяш ли действията на Тръмп (може да напишеш повече - кое одобряваш и кое не)?
    Като цяло съм доста приятно изненадана, понеже първоначално не бях за него. Не ми харесваше, мислех че е клоун, който много приказва и малко прави. Оказа се че греша и наистина се опитва, но опозицията е много гръмогласна. Разбира се най-доволна съм от това че данъците ми се по-ниски и за това че се опитва да отреже социалните надбавки за хора, които просто се възползват от системата. Другото което е хубаво е, че е нарцисист, който обожава вниманието и няма нищо против да е на преден план и да обира всичките негативни коментари и критики, докато знаешите, можещи хора които той постави на важни позиции си вършат работата.
    Усещат ли се някакви значителни промени в САЩ след като Тръмп дойде на власт?
    Усеща се най-вече около Коледа.
    ~ Колко ти струва едно идване до България и връщане в САЩ (само като път)?
    Самолетните билети са около $1000-1500 ако пътуването е през лятото. Иначе 800-900
    Има ли според теб промени, които ако се направят в България биха те накарали да се върнеш?
    Не мисля че бих се върнала за постоянно. Не е само заради стандарта на живот ами като цяло динамиката е напълно различна. Както и имам някаква среда изградена тук, не ми се почва всичко отначало. А и колкото повече време прекарвам тук, толкова повече неща ме задържат

Бял, млечен или черен шоколад?
    Обичам млечен ама съм алергична към какао, за това го избягвам и наблягам на белият. Черен въобще не ям
    Колко кг си?
    е ся
    Наистина ли 'хамериканците са толкова дебели, колкото ги представят навсякъде?
    Не. Има една определена прослойка от обществото, която се състои предимно от мнооого дебели хора, заради начина им на живот и хранене. За документални филми използват именно тях. Иначе повечето хора около мен са доста поддържани, разбира се има и изключения, но те са рядкост. Когато и да отидеш в някой парк или на някоя пешеходна алея, винаги ше е пълно с бягащи/ спортуващи хора на всякаква възраст
    Последно редактирано от HollyGolightly : 02-09-2018 на 13:55
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си