Как ГО срещна?
На работа. Не, не работим заедно, той имаше среща с някого и трябваше да го почака. Поговорихме си, следващият път пак така и след още един път ме пита дали искам да се видим и извън работа. Аз не мога да казвам не и се съгласих, то пък взе че се оказа добро решение 
Защо е прекрасен?
Защото ми показа един различен начин на общуване. Понеже е готов да излезе от комфортната си зона заради мен, понеже ме поставя на първо място винаги. Разбран е, не се сърди и не си налага мнението, изслушва ме. Винаги е в добро настроение, което се придава и на мен. Никога не прави половинчати неща. Мога още мноооого да изреждам 
Колко време вече сте заедно?
вчера станаха 8 месеца
Мислиш ли, че he is The One? Защо?
Ще ми се да мисля ама е още рано за такива крайни заключения
От каква националност е (ама точно)?
Американец е, ама иначе е от мешан произход, както повечето. Доколкото знам ирландско-скандинавски-еврейски произход ама не е правил тест че да е сигурен
За кого гласува на президентските избори в САЩ?
За този, който не беше Хилъри
Одобравяш ли действията на Тръмп (може да напишеш повече - кое одобряваш и кое не)?
Като цяло съм доста приятно изненадана, понеже първоначално не бях за него. Не ми харесваше, мислех че е клоун, който много приказва и малко прави. Оказа се че греша и наистина се опитва, но опозицията е много гръмогласна. Разбира се най-доволна съм от това че данъците ми се по-ниски и за това че се опитва да отреже социалните надбавки за хора, които просто се възползват от системата. Другото което е хубаво е, че е нарцисист, който обожава вниманието и няма нищо против да е на преден план и да обира всичките негативни коментари и критики, докато знаешите, можещи хора които той постави на важни позиции си вършат работата.
Усещат ли се някакви значителни промени в САЩ след като Тръмп дойде на власт?
Усеща се най-вече около Коледа.
~ Колко ти струва едно идване до България и връщане в САЩ (само като път)?
Самолетните билети са около $1000-1500 ако пътуването е през лятото. Иначе 800-900
Има ли според теб промени, които ако се направят в България биха те накарали да се върнеш?
Не мисля че бих се върнала за постоянно. Не е само заради стандарта на живот ами като цяло динамиката е напълно различна. Както и имам някаква среда изградена тук, не ми се почва всичко отначало. А и колкото повече време прекарвам тук, толкова повече неща ме задържат
Бял, млечен или черен шоколад?
Обичам млечен ама съм алергична към какао, за това го избягвам и наблягам на белият. Черен въобще не ям
Колко кг си?
е ся
Наистина ли 'хамериканците са толкова дебели, колкото ги представят навсякъде?
Не. Има една определена прослойка от обществото, която се състои предимно от мнооого дебели хора, заради начина им на живот и хранене. За документални филми използват именно тях. Иначе повечето хора около мен са доста поддържани, разбира се има и изключения, но те са рядкост. Когато и да отидеш в някой парк или на някоя пешеходна алея, винаги ше е пълно с бягащи/ спортуващи хора на всякаква възраст