- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лиситата/ ПМС-ите на Електра
@всички:
Аве, филии, к'во ми скочихте всички, ве? Да ви и... идиотите!
Аз мога с ръка на сърцето да се закълна, че нямам други постоянни профили. Имал съм временни, но в момента и такива нямам.
Клетвата си е клетва! Край.
е нормално всеки става така като е пиян
или изморен
всички си имат такива моменти хора
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ама колко неадекватен трябва да си, за да напишеш, че родителите на някой, било то и на random човек в random форум ще умрат в адски мъки?! Това не трябваше да го пише. И това е написано от 30-годишен, а не от някакво хлапе на 12.
Дори и на шега да е било, дори и несериозен да е бил коментарът... Какво смешно има в това родителите ти да умрат?! Ти знаеш ли какво е? Не знаеш. И се надявам никога да не разбереш.
Виж какво, аз също пиша груби и просташки коментари, защото приемам, че форума и особено кофата е място, където може да пишеш каквото ти дойде наум. Но да проклинаш родителите на някого, защото мислиш, че има други профили в някакъв форум е болно. Не е нормално. Няма НИЩО смешно в това да проклинаш родителите на някого. Няма НИЩО смешно в това да напишеш, че се надяваш някой да умре в адски мъки като цяло. Всяко нещо си има граници. Ти да си прочел някой мой коментар, в който се моля някой да умре в адски мъки, а?! Прочел ли си коментар на някой друг от форума, който съдържа подобно проклятие!? Ти си от по-дълго време в този форум все пак. Отговори ми, моля те.
p.s. И тук, разбира се, ако модераторите ни бяха съвестни, щяха да предприемат някакви мерки по въпроса с проклятията, но, кой се учудва, те имат лично отношение към всеки потребител и особено към мен, понеже писах с право, че са лъжливи. Държа да отбележа и този факт.
Последно редактирано от Electrа : 09-11-2016 на 20:30
да в интернета е пълно с такива и по лоши неща
доста по лоши само в тоя форум
ето например едно бързо кликни го преди модератора да го е видял![]()
или недей
много е ужасно
абе
прави каквото искаш
ето го
едит: не се шегувам
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 09-11-2016 на 20:46 Причина: махнах линка
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Т. 13? http://www.teenproblem.net/forum/sho...-ФОРУМА
Ще отиде на почивка май.