.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    gabriel2001
    Guest

Exclamation бисексуален ли е?

Здравейте,
    Аз съм момче на 15 и наскоро се влюбих в друго момче! Но не съм сигурен дали е бисексуален. На всички снимки е усмихнат, ходил е на пазар с една моя приятелка и й е давал съвети за дрехите, подкрепя хората, защитаващи гейове, травестити и др. и ако не се лъжа май до сега е нямал гадже. Много е хубав и имаме общи интереси, но не знам как да съм сигурен дали е БИ, ХОМО или ХЕТЕРО.
    Моля да не ми бъдат давани съвети от хомофоби, чийто съвет ще бъде "зарежи момчетата оди да мукаш някое п*те!"
    Не аз си избирам сексуалната ориентация, за да определям дали да "чукам п*те"
    Благодаря предварително ☺

Супер фен Аватара на Pug_306
    Питай го директно дали е педераст и готово, какво има да му мислиш толкова !
    Ако не ти , то кой ти избира сексуалната ориентация - майката ти ли ?

gabriel2001
    Guest
    Първо- научете значението на "педераст" (хомо педофил)
    Второ- ДА, не зависи от мен в кой пол ще се влюбя
    Последно редактирано от gabriel2001 : 09-12-2016 на 17:13

Със сигурност е гей, щом подкрепя гейовете, травеститите и всички останали грешки на природата.

Цитирай Първоначално написано от Бял бродник Виж мнението
    Със сигурност е гей, щом подкрепя гейовете, травеститите и всички останали грешки на природата.
    Защо, това да го прави гей?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от gabriel2001 Виж мнението
    Първо- научете значението на "педераст" (хомо педофил)
    Второ- ДА, не зависи от мен в кой пол ще се влюбя
    Смешна история си, еле с второто си, не било зависило от него, е то сигурно и като гледам, живота ти не зависи от теб !
    И вземи си виж хубаво какво е педераст, защото май не правиш разлика между педераст и педерастия ! Защото педераст е полово извратен човек, содомит, хомосексуалист, а педерастията е вид хомосексуална интимна връзка, при която единият партньор е по-възрастен мъж, а другият – по-млад. Станали обратни, а не знаят даже кое какво е !

Изчакай първия удобен момент и го питай. Но, не чакай твърде много! Ако не го питаш ще съжаляваш и само ще се въртят в главата ти фантазии и въпроси. Смело !

Покани го да влезе с теб в газовата камера.

Няма защо да се притесняваш. Няма нищо лошо да го попиташ направо - няма смисъл да си губиш времето с догадки. Действай!

Итс симпъл - отиваш и го питаш директно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Виж го на живо как се държи дали има маниерите на някой гей

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си