Здравей. Нов съм във форума преди малко се регистрирах и първата тема в която пиша е точно твоята. На 23 съм. Имам приятели, семейство.. Мога да кажа, че съм щастлив. Преди време имах комплекс и той беше към това, че съм по-окосмен в сравнение с по-голямата част от хората. Опитвах се да преодолея комплекса си как ли не. Измислях какви ли не начини, когатоно седнех на компютъра търсех съвети как да се преборим с окосмяването. И знаеш ли какво. Решението на "проблема" се оказа на върха на носа ми. А именно да не ми пука от това което съм и да се радвам на приятелите които имам и ме ценят. Щом някой се пише твой приятел, а всъщност прави проблем за говорният ти дефект значи не ти е приятел. Сега съм магистър по психология. Казвам го защото някой говорни проблеми са на психична основна. Отключват се при силен стрес, след сънуване на кошмари или от много силно вълнение. Излез, забавлявай се, спортувай и да не ти пука какво мислят ти казват другите, ценните хора ще останат с теб, "талаша" ще пуска тъпи коментари, забавлявай се!