.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

И при мен е нещо подобно. Цял месец ме измъчва безсъние... трудно заспивам. Понякога и аз като теб се cъбуждам и не мога да заспя, просто не мога да спра да мисля. Трябва да стоя минимум 15 часа че да мога да спя нормално. Иначе ако си правя следобедна дрямнка или нещо такова просто не минава номера, не мога да заспя.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    И при мен е нещо подобно. Цял месец ме измъчва безсъние... трудно заспивам. Понякога и аз като теб се cъбуждам и не мога да заспя, просто не мога да спра да мисля. Трябва да стоя минимум 15 часа че да мога да спя нормално. Иначе ако си правя следобедна дрямнка или нещо такова просто не минава номера, не мога да заспя.
    виж това, дето писах над теб и сподели, ако имаш нещо и ако искаш (:

Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    И за мен се отнася същото за следобедната дрямка - никакъв шанс да заспя /още от малка съм скарана с нея/, пък и се започва учебната година - втора смяна съм, няма как. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си