.
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Който може да живее с малко може и с още по- малко. Другото което е, това е изпитание от Бог. За вярата и упованието. Имало е да става, станало е. Този, който ги е намирил е бил само средство за изпитанието на друг.

Какъв е този парадокс!? Говориш ми за духовници без да си чел Библията. Аз се придържам към Библията. На атеистическите боклуци може и да не им харесва, но това е Закона. Който иска може да си живее в заблуда.

Видяхме го бога юдейски.. който насърчаваше хора са воюват с хора.. избра си един единствен народ който да покровителства.. опита се да ни изтреби с потоп.. наказва чадата си да горят в ада.. изпрати единствения си син да го разпънат на кръста.. и освен това направи грешка която сам си призна и затова трябваше да сключва втори завет.. Има си любимци сред хората.. поставя едни по-високо от други .. и насилства останалите да му се кланят.

съжалявам но твоя БОГ не е никакъв бог а един садистичен боклук и който му се кланя само се самоунижава.. дори не си говорил лично с него..

А служителите му са често корумпирани или въобще си нямат на идея какво правят.. това не е добрия Бог.. а ти не си служител на доброто.. аз съм по правоверен от теб.. или поне по добродетелен и съм по чист.. образно казано.. в този форум дори свещениците са някакви аматьори..
    Последно редактирано от Mithridates : 09-16-2016 на 20:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си