Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
Имам достатъчно, за да живея НОРМАЛНО...
А тези пари които ще взема от горкия човек, нито ще ми помогнат да си купя яхта, нито ще ме направят по-богат.. Само ще направят неговия живот по-лош.

Явно не знаеш как работи пенсионната система.... Пенсионерите които "нищо не правят", са давали част от заплатата си, за да може сега да взимат пенсия. И е нормално да са недоволни, тъй като толкова много години са вкарвали осигуровки и в един момент да получат толкова мизерна пенсия.

BTW Ти си най-долната отрепка, която може да съществува в тоя форум. Пълен лицемер и дори имаш доблестта да се наричаш "духовник"... Ако всички "духовници" са като теб, то аз се радвам, че не съм вярващ..
Неговия живот по- гаден няма да стане. Ама на теб щом ти се струва така... Всеки има право на мнение, само че 100 лв. са нищо, пенсионера може и без тях, ама тоя, който ги е намерил ще им се зарадва поне.

Знам как работи пенсионната система.

Щом казваш... Аз не се наричам духовник, аз съм духовник. И то много по- добре подготвен от теб по въпроси от този тип, ама няма да споря с теб. Не си достатъчно подготвен, а и си малко идиот, така че...