Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
Имам достатъчно, за да живея НОРМАЛНО...
А тези пари които ще взема от горкия човек, нито ще ми помогнат да си купя яхта, нито ще ме направят по-богат.. Само ще направят неговия живот по-лош.

Явно не знаеш как работи пенсионната система.... Пенсионерите които "нищо не правят", са давали част от заплатата си, за да може сега да взимат пенсия. И е нормално да са недоволни, тъй като толкова много години са вкарвали осигуровки и в един момент да получат толкова мизерна пенсия.

BTW Ти си най-долната отрепка, която може да съществува в тоя форум. Пълен лицемер и дори имаш доблестта да се наричаш "духовник"... Ако всички "духовници" са като теб, то аз се радвам, че не съм вярващ..

Във всеки "вярващ" има нещо объркано.. щом се уповава на сляпа и нищо значеща "вяра" а не на факти.. Но този цитат на inewton и мен ме погнуси.. като за уповаващ се на "добрия Бог" по скоро да откаже околните от религията. Както е казал един мъдър човек.. "последния християнин загина на кръста" християнството е добра идея но кога ще влезе наистина в сила? С този си цитат inewton се противопостави на стотици такива от библията.