.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Който може да живее с малко може и с още по- малко. Другото което е, това е изпитание от Бог. За вярата и упованието. Имало е да става, станало е. Този, който ги е намирил е бил само средство за изпитанието на друг.

Какъв е този парадокс!? Говориш ми за духовници без да си чел Библията. Аз се придържам към Библията. На атеистическите боклуци може и да не им харесва, но това е Закона. Който иска може да си живее в заблуда.
    кви ги приказваш ве, изпитание от Бог вика. то е изпитание от Бог и за този, който ги е намерил, да види дали ще постъпи като ЧОВЕК и ще ги върне или няма, кво ми разглеждаш само едната страна на медала

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    кви ги приказваш ве, изпитание от Бог вика. то е изпитание от Бог и за този, който ги е намерил, да види дали ще постъпи като ЧОВЕК и ще ги върне или няма, кво ми разглеждаш само едната страна на медала
    Така е. Но е повече изпитание за този, който ги е загубил. Явно е имал грехове, за да се случи това. Този, който не ги е върнал може и да търпи последствия, но безгрешни хора няма.

Така е. Но е повече изпитание за този, който ги е загубил. Явно е имал грехове, за да се случи това. Този, който не ги е върнал може и да търпи последствия, но безгрешни хора няма.
    wtf и тва е извинение да правиш квото си искаш и да тъпчеш по-слабите от теб ли ве, осъзнай се плс - претендираш, че си Божи човек

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    wtf и тва е извинение да правиш квото си искаш и да тъпчеш по-слабите от теб ли ве, осъзнай се плс - претендираш, че си Божи човек
    Не е извинение, факт е. Това е писано в Голямата Книга. Очи имаш и не виждаш.

Не е извинение, факт е. Това е писано в Голямата Книга. Очи имаш и не виждаш.
    покажи къде ве, ама извади и интерпретацията на Голямата Книга, не да ми говориш празни приказки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си