Електра, нали тоя, който те е проклкнал, е баннат? Какво още?
Първоначално написано от tori Електра, нали тоя, който те е проклкнал, е баннат? Какво още? кога е баннат, аз не съм видяла такова нещо, просто спря да пише изведнъж
Първоначално написано от Electrа кога е баннат, аз не съм видяла такова нещо, просто спря да пише изведнъж ПХАХАХАХАХ
Първоначално написано от Electrа кога е баннат, аз не съм видяла такова нещо, просто спря да пише изведнъж То има списък на бананените от зората на фороня сигурно.
Първоначално написано от tori То има списък на бананените от зората на фороня сигурно. много добре знае, прави се на интересна
Първоначално написано от YoungBloodZ много добре знае, прави се на интересна Първоначално написано от inewton Единия от модераторите е доста пристрáстен, спор няма. мхммм
Първоначално написано от Electrа мхммм кво ми мхм-каш?
Първоначално написано от Electrа мхммм Имах предвид Indistinct, не YoungBloodZ.
Първоначално написано от inewton Имах предвид Indistinct, не YoungBloodZ. втория има повече лично отношение, което е някво тъпо, щото се предполага, че трябва да е неутрален
Първоначално написано от YoungBloodZ много добре знае, прави се на интересна Тук вече не ми е работа.
Първоначално написано от tori Тук вече не ми е работа. тва са презумпциите му, които нз на кво се базират, ама му ги търпя откакто се регнах тука, то не беше обвинения за фейк профили, то не беше фалшиви имена, нз кво не е направил още, добре че снимка не му пратих
Първоначално написано от tori То има списък на бананените от зората на фороня сигурно. сори, не съм го видяла, my bad
Правила