Първоначално написано от YoungBloodZ ще попаднеш на родители.... Нещо несъгласен ли си?! Първоначално написано от smilegirl12 без мен нали? аз ще съм ти дете, искам с антракса да ме осиновите Да, ти си добро дете. :3 Първоначално написано от Dwyd96 Сигурен съм, че така започва всяка диктатура. Чаааак дикатурааааа... :дд
Първоначално написано от tori Нещо несъгласен ли си?! Да, ти си добро дете. :3 Чаааак дикатурааааа... :дд вече ще ти викам мама тори
Първоначално написано от smilegirl12 вече ще ти викам мама тори Само мама.
Първоначално написано от tori Само мама. Добле мамо.
Първоначално написано от smilegirl12 вече ще ти викам мама тори дали не виждам нова форумна двойка тори и смайлгърл
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
1
Първоначално написано от Electrа 1 Чао Късмет...
Първоначално написано от Electrа Мерси, въпреки че някой постоянно ми трие темите за сбогуване. Чао.
Първоначално написано от Electrа 1 Казавам ти че ако сега напуснеш заради един неприятен непознат миндил това значи че няма и достатъчно приятни заради които да останеш което е разочароващо и ще те забравя дългосрочно дори и да се появиш пак
електра съм, нз що ми баннаха акаунта, някой да ми даде обяснение
Първоначално написано от JustMе електра съм, нз що ми баннаха акаунта, някой да ми даде обяснение Виж темата за бан.Или просто си влезни от истинския профил.
Първоначално написано от pe6oskeiborda дали не виждам нова форумна двойка тори и смайлгърл тя ми е майка ве ! ще има бой
Първоначално написано от smilegirl12 тя ми е майка ве ! ще има бой по дупето нали така е да се научиш да слушаш майка си
Първоначално написано от pe6oskeiborda дали не виждам нова форумна двойка тори и смайлгърл Форонно семейство - да. Двойка не, не и нова.
Първоначално написано от tori Форонно семейство - да. Двойка не, не и нова. полигамия ли надушвам
Първоначално написано от tori Нещо несъгласен ли си?! не съм съгласен!
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм съгласен! теб кой те пита? ;д
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм съгласен! Защо?! Таман сме за родители на покемон.
Първоначално написано от tori Защо?! Таман сме за родители на покемон. тя е необикновен покемон... само ще си създадете проблеми Първоначално написано от smilegirl12 теб кой те пита? ;д няма нужда някой да ме пита
Първоначално написано от YoungBloodZ тя е необикновен покемон... само ще си създадете проблеми Не ни мисли нас...
Първоначално написано от YoungBloodZ тя е необикновен покемон... само ще си създадете проблеми няма нужда някой да ме пита Тоз пък кротувай там
Първоначално написано от smilegirl12 Тоз пък кротувай там ок покемон Първоначално написано от tori Не ни мисли нас... ша ва мисла! пък!
Правила