.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на Ivan4o0o0

Учение в СофтУни?

Здравейте, разбрах, че за да вляза в СофтУни трябва да се подготвям за приемен изпит. Този курс се води за 2 месеца до колкото разбрах и не се плаща? Не знам дали е така. Понеже съм от Варна и нямам възможност да отида в София искам да попитам дали това онлайн обучение което се предлага, означава че мога да си уча от вкъщи без да ходя до София? Ако някой ми разясни как става всичко с курса за приемния изпит, следването в този университет (кога се налага да ходя в София и кога мога да си остана във Варна), колко време е онлайн следването и т.н. ще съм много благодарен!

Нарушена т.1 от задълженията на потребителите.
    "Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория."
    Темата е преместена в раздел "Училище и приятели".
    Moderated by: YoungBloodZ
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 09-17-2016 на 14:55

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    те телефон нямат ли си да им се обадиш да ги питаш та питаш мене нещастния казак дето само за цици мисли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Понеже харитов е в цикъл, ще ти отговоря аз..

Онлайн обучението се състои в следното:
    Гледаш видео уроците им и им пращаш домашните си. След края на курса има изпит, на който ако изкараш определена оценка (обикновен е над 5.00) получаваш сертификат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си