- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мишка..
Имам мишка в мазето.
Давайте идеи с кво да я примамя в капана....
До сега пробвах със: Сирене, Кюфте, Кренвирш, Пилешка пържола. Не ще да ги яде, а вместо тях е прeгризала гумата на колелото(WTF)
П.С Пробвах и с част от гумата... ( Отчаяние level: 10000 )
Последно редактирано от Dwyd96 : 09-16-2016 на 14:38
Вземи си котка.![]()
Мисията изпълнена
Нов въпрос.. Понеже ползвах тия лепещите капани и мишката е жива. Опитах се да я пусна на свобода, ама я залепих за стената отвън.. Та въпроса ми е, сама ли ще се отлепи и ще оцелее ли ?![]()
Най-добре да я беше утрепал след като си я хванал! Защо да я пускаш навън - да се върне пак ли?!
миша отрова но ще подейства след 10 дни някъде
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си садист, а аз не съм.... После вярващите били добри хора...
Ами тя беше влязла през вратата, едва ли пак ще влезe (След лепкавия капан едвам мърдаше)
Освен това я свалих от стената с 1 пръчка... (Залепна за пръчката и стана като сладолед.. )
Ти видял ли си я как влиза през вратата? Ако мислиш че мишките влизат само през вратата - жестоко се лъжеш
! Те влизат ОТВСЯКЪДЕ! Канали, отдушници, шахти, дупки в стените, които сами са прегризали, под вратите и т.н.
Така е!
Така ли?! Ти "уважи" ли мишката
?
Лепкащ капан? Какво е това? И бтв каква мишка - полска? От тия сладките? :3 Или съсел/плъх?
А, значи добре. Аз мислех, че е полска и щях да рева. :дд Много ги харесвам тия. :3