Здравейте имам много сложен проблем и незнам какво да правя объркан съм физически и психически...Става на въпрос за една моя приятелка с която се познаваме вече 15 години през това време имахме прекъсване на така да го кажа приятелските си взаимотношения та отиде в друг град и спряхме да се виждаме за около 3-4 години.От извесно време виждам как не гледа така е го кажа с различен поглед.Усещам че съм хлътнал по нея немога да спра да мисля за нея,сънувам я почти всяка вечер,преди да заспя мисля за нея,когато се събудя първата ми мисъл е за нея,в началото на нашето запознаване пак бях по същия начин,чаках и продължавам до ден днешен да треперя когато и чуя гласа по телефона (знам ли може би е моята голяма любов) всичко звучи невероятно до сега...От извесно време виждам като седнем на маса винаги сяда срещу мен или до мен..докосва ме под масата (по нейните думи неволно).Проблема е че тя има приятел и дете нали детето не е проблем защото така да кажа сме комбинки с него.Проблема е че съм объркан и незнам какво е предпиема.Всеки ден се чуваме и си говорим за всичко, поздравява ме с много странни песни (в едната се пееше се "кръвта ми е наситена с теб,вдишвам въздуха ти,дробовете ми са наситени с теб... И така нататък)незнам какво да правя и какво да мисля!!!Нуждая се от помощ.