.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да започна да се храня и тренирам правилно ?

Нарушена т.1 от задълженията на потребителите.
    "Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория."
    Темата е преместена в раздел "Спорт и здраве".
    Moderated by Indistinct
    Последно редактирано от v.n : 09-19-2016 на 04:07

Супер фен Аватара на Shines
    Здравей, първо мисля, че темата ти не е за тук. Има си раздел - спорт. Пиши там, ако обичаш. Второ съветите, които бих могъл да ти дам са следните: започни да ядеш по-често, а не да се тъпчиш вечер преди лягане. Наблягай главно на храните богати на белтъчини и по-малко на тези с въглехидрати(ако не знае кои са те - гугъл е твоят най-добър приятел). Това е добре, че не ядеш чипсове, бургери и прочие. Тъй като в момента растеш може да си позволяваш повечко да ядеш от тях, ако ти харесват, но разбира се в границите на нормалното. Щом тренираш в домашни условия, бягаш и ходиш на лостове - супер. Както казах оправиш ли храната, ще се почувстваш по-добре в тялото си . Успех и всичко с времето си, няма да стане от днес за утре. Трябва да си постоянна!

Благодаря ,но се чудех ,дали някой ще може по-точно да ми каже какво да ям и какви упражнения да правя ,за да сваля килограми и стегна бедрата,дупето и корема си .

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от v.n Виж мнението
    Благодаря ,но се чудех ,дали някой ще може по-точно да ми каже какво да ям и какви упражнения да правя ,за да сваля килограми и стегна бедрата,дупето и корема си .
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си