- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Никой не ме харесва защото съм нормална..
Добре де, за 14-15-годишни тийнейджъри говорим все пак. Защо трябва да са каквито и да било? Може просто да им се ебе ;д. Като се осъзнаят (тези от тях, които ще го направят), ще започнат да оценяват повече такива като авторката (ако е такава, за каквато се представя).
Повечето момчета на нашата връзраст са незрели, в това е проблема. Те харесват тези момичета, защото имат голямо самочувствие, а това е привлекателно, но изобщо не значи, че няма и накои за теб. Ако искаш опитай се да изглеждаш и да се държиш по-самоуверено и както каза killemall_2002, първо ти да проявиш интерес към някое момче, а ако нищо не стане да сте само приятели. От опит ти казвам, че това, че се държат като курви, пият и пушат, не означава, че са лоши хора и не може да сте приятели.
Последно редактирано от metalhearted : 09-24-2016 на 12:36
Не се притеснявай. На ония самочувствието им е, че са снимали голи и някви загорелтаци са им лъскали на снимките. Момчетата, в момента, са пълна трагедия. По - големи кокони и клюкарки от момичетата. Дръж си на това, на което са те възпитали родителите ти. Ако се наложи, бъде аутсайдер. Повярвай ми, на моменти, това е по-хубаво, отколкото да си сред популярните.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!