.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Question Не знам по какъв път да поема..

Здравейте!
    Аз съм момче на 19 години. Тази година завърших 12ти клас, но не можах да си избера какво да кандидатствам, все още не мога. Още докато ходих на училище успях поне да си намеря работа и в момента си работя и не се чувствам толкова безполезен (но искам да се реализирам, да се развивам). Искам обаче другата година да запиша нещо.. редовно или задочно. Проблема е, че не знам към какво по-точно да се насоча. Компютрите ме привличат, винаги съм имал отлични оценки по Информационни Технологии, и даже често учители са търсили "помощ" от мен. Не казвам, че разбирам кой знае колко, но ако почна да развивам тази сфера може да се получи нещо. Коя специалност да поема? Две специалности ме заинтригуваха: "Мултимедия и компютърна графика" и "Информационни технологии". И като цяло според вас има ли бъдеще? Ще си струва ли да започна нещо свързано с компютри? Най-вероятно ще бъда нападнат от повечето от вас за това, че съм станал 19-20 годишен и още не знам какво искам, но именно затова пиша тук.. хора които са преминали през това да ми дадат съвет? Очаквам вашите отзиви!

Banned Фен
    Научи се да програмираш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си