.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: СПЕШНО!!!

СПЕШНО!!!

От къде да започна? Момиче съм и от отдавна имам един приятел с който по принцип бяхме доста близки но се скарахме за което аз бях виновна и изведнъж от нищото той реши да се сдобрим и започнахме да говорим доста честичко и сме едно училище и се засичаме доста често... бившата му ми е най-добра приятелка и другата ми най-добра приятелка са близки с него, но наскоро от нас трите започна да говори само с мен, няколко приятелки са убедени не на 100 а направо на 1000 процента, че ме харесва, но на мен не ми се вярва( по принцип нямам доста високо самочувствие XD) та така когато говорим избягва да правим очен контакт защото като се погледнем почва да се усмихва лекичко, приятелките ми казват че се върти около мен и само мен гледа, но така и не ми се вярва и чакам времето да покаже, но въпроса ми е вие как мислите дали ме харесва????

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако те харесва до сега да те е поканил да излезете или да го показва и по друг начин

Ами те ми го казват от някъде 2-3 дена а и той по принцип не е директен и мисля че ако го питам просто ще разваля всичко

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ще разбереш от действията му иначе какво ти казват не слушай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си