.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от freshhhhh1 Виж мнението
    Някакви съвети как какво да правя,... Спортувам, ходя на фитнес, бачкам, излизам диско, кафе.. и па не става.. умряла работа

и да пиша в тъпия фейсбук като не сме си обелили две думи на Лайф...., хептен Са ме рязали..(seen)

;]]
    Стани брутален и циничен - трябва да оставяш впечатление, че не ти пука от нищо и че не те е срам от нищо.
    Естествено в един момент ще ти дотрябват хубава кола и пари. Ако имаш и това, (почти) всички жени ще са твои !

Не се занимавай със свалки във фейсбука или други сайтове/апове. Действай на живо.

Успех !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Стани брутален и циничен - трябва да оставяш впечатление, че не ти пука от нищо и че не те е срам от нищо.
    Естествено в един момент ще ти дотрябват хубава кола и пари. Ако имаш и това, (почти) всички жени ще са твои !

Не се занимавай със свалки във фейсбука или други сайтове/апове. Действай на живо.

Успех !
    господин циничен, да разбираме ли че го казваш от личен опит?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    господин циничен, да разбираме ли че го казваш от личен опит?
    На него може би му липсват хубавата кола и парите, според него това са критериите една жена дали ще ти върже или не! Ама аз като знам какви яки мацки с кви прошляци съм ги виждал да ходят и няма логично обяснение за това, едва ли въпросът ще е в колата, парите или апартамента, който имаш, освен ако не стане въпрос за златотърсачки!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    На него може би му липсват хубавата кола и парите, според него това са критериите една жена дали ще ти върже или не! Ама аз като знам какви яки мацки с кви прошляци съм ги виждал да ходят и няма логично обяснение за това, едва ли въпросът ще е в колата, парите или апартамента, който имаш, освен ако не стане въпрос за златотърсачки!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Мхм, какво да ти кажа брат, както има различни момчета, то така има и различни момичета, една може да е с тебе, защото имаш пари, може да си смотан, ама да имаш пари, друга може да е понеже, имаш големи мускули и се чувства сигурна и защитена, трета пък може да търси, някои дето повече да изглежда сладък на външен вид, да има сходни интереси с нея, да я разсмива, да се грижи за нея и т.н. , в смисъл разни хора, разни идеали, някоя пък може да търси пълна противоположност на нея самата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си