.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ще ми помогнат ли лицевите опори за...

Здравейте! Извинявам се ако това е грешната секция за тази тема...

Искам да попитам за разширяване на тялото и ръцете ще ми помогнат ли само лицевите опори или трябва да започна нещо друго да правя, което ще ми помогне да направя някаква разлика в ръцете и тялото ми? Висок съм и слаб, а последно време започнах да правя доста лицеви опори, но не знам дали само това ще ми помогне, ако може да ми кажете какво точно трябва да направя. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Щом си слаб, прави и упражнения за крака, не само лицеви опори. Направи си и хранителен режим, защото храненето е много важно, не е само до трениране.

Зависи как ги правиш лицевите, всички лицеви помагат за гърди, това е сигурно, гърба ми е голям попринцип, не съм ходил на фитнес или подобни, по цял ден лостове, в нас лицеви и така, само че аз имах осигурена маса, а за това как да качиш килограми се изисква хранителен режим.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Само с лицеви опори няма да стане. Трябват повече на брой и по-разнообразни упражнения .

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Само с лицеви опори няма да стане. Трябват повече на брой и по-разнообразни упражнения .
    Полезен като help-а на Windows...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Полезен като help-а на Windows...
    На такъв въпрос:
    Цитирай Първоначално написано от Deuce97 Виж мнението
    Искам да попитам за разширяване на тялото и ръцете ще ми помогнат ли само лицевите опори или трябва да започна нещо друго да правя...
    ...съм дал съвсем точен и адекватен отговор !
    (Авторът никъде не пита какво друго да се прави, а дали само лицевите са достатъчни.)

А ти с какво помагаш в случая ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си