Първоначално написано от inewton Не, все едно ми е (това да не се тълкува по никакъв начин). хахахахаха без коментар,попе. п.с.или вече да ти казваме баба Гуси?
Я кажете кои са най-честите спамерите тук.
Първоначално написано от DonnaBe Я кажете кои са най-честите спамерите тук. Сама ще разбереш.
Първоначално написано от DonnaBe Разбираемо е, така като гледам... Едни и същи спорят ... няма нови които да се задържат и да са свесни и интересни ...
Първоначално написано от deitona22 хахахахаха без коментар,попе. п.с.или вече да ти казваме баба Гуси? Ти ме наричай както искаш. На теб ти е позволено всичко.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от DonnaBe Я кажете кои са най-честите спамерите тук. Модератора с аватар на Пунба, "попа", леми, индистинкт (ако още влиза да го прави) и някаква смайлигърл.
Първоначално написано от inewton Ти ме наричай както искаш. На теб ти е позволено всичко. Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера?
Първоначално написано от deitona22 Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507551
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Виж в начало, най-горната тема ...
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Ама аз няма да споря, ти се неспасяем случай, така че можеш да ме наричаш както искаш. Казах ти, с пари.
Та добре съм дошла при вас, ще си спамим доста явно.
Първоначално написано от fanton1 Виж в начало, най-горната тема ... А ти можеше да се въздържиш от безсмисления си коментар в онази тема, капъшка такава!
Първоначално написано от YoungBloodZ А ти можеше да се въздържиш от безсмисления си коментар в онази тема, капъшка такава! Ам ... по темата ми е коментара, не виждам проблем да говоря.
Първоначално написано от DonnaBe Та добре съм дошла при вас, ще си спамим доста явно. Може да ти давам уроци по математика. 20 лв. на час.
Първоначално написано от fanton1 Ам ... по темата ми е коментара, не виждам проблем да говоря. Да разбирам ли, че искаш за подпис това, което си написал?
Първоначално написано от inewton Ама аз няма да споря, ти се неспасяем случай, така че можеш да ме наричаш както искаш. Казах ти, с пари. Спасяем съм,ама го няма човека който да ме спаси. Първоначално написано от YoungBloodZ http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507551 Chek it.
Първоначално написано от inewton Може да ти давам уроци по математика. 20 лв. на час. Много искаш. Аз ги давам за 15.
Първоначално написано от YoungBloodZ Да разбирам ли, че искаш за подпис това, което си написал? Аз не искам (за сега може би след време ще реша че искам)
Първоначално написано от DonnaBe Много искаш. Аз ги давам за 15. Ако искаш тогава. Аз и други ученици си имам.
Първоначално написано от fanton1 Аз не искам (за сега може би след време ще реша че искам) Значи не си писал по темата.
Първоначално написано от YoungBloodZ Значи не си писал по темата. Задавам въпрос свързан с темата
Първоначално написано от fanton1 Задавам въпрос свързан с темата Но темата не е за въпроси, така че мнението ти е извън темата.
Toва ли е новата спам тема?
Първоначално написано от inewton Toва ли е новата спам тема? Аз бях направил една тема,преди няколко месеца,баш за спам,ма никой не пишеше.
Първоначално написано от deitona22 Аз бях направил една тема,преди няколко месеца,баш за спам,ма никой не пишеше. Много ясно. Като е тема за спам никой няма да спами там. По- интресно е в другите. А тва че никой не ти пише в темата показва колко си глупав.
Правила