- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасен край
Здравейте приятели!На 17 съм, от 2 години имам (имах) връзка с едно момиче, на същата възраст и всичко ни вървеше перфектно. Разбира се, присъстваха и караници, но никога не е ставало такова нещо, както сегашното. Преди няколко дни, на 15 септември, тя каза, че иска да се разделим до края на първия срок, защото няма да имаме време да се виждаме, различни смени, уроци и тн. След като се карахме по тоя въпрос тя ми се разсърди и известно време не си говорехме, до вчера, когато разбрах от нея, че вече е с друго момче и прекрати абсолютни всички контакти с мен, дори не иска да ме види. Дойде малко като гръм от ясно небе, просто в момента се чувствам ужасно и наистина не знам какво да правя. Всякакви съвети са приети, всичко ще ми е от полза. Благодаря ви предварително!
![]()
Знам, че в момента се чувстваш ужасно, но помисли добре. Можеш само да се радваш, че си се отървал от такъв човек, щом толкова лесно е тръгнала с друг.![]()
От една страна сега страдаш, но от друга помисли колко повече щеше да страдаш, ако беше с нея още по-дълго време преди да разбереш каква е. Продължи напред.
Забравяш за нея колкото се може по-бързо.Не се опитваш да бъдете заедно отново и тем подобни глупости.Само ще си загубиш времето.Гледай напред,заеби миналото.
п.с.от опит ти го казвам.
Тя е истинска курва ! Забрави я, намери си друга възможно най-бързо ! Радвай се че си се оттървал....басси кви ги има....
Видяла е че не си някакво тарикатче и ти е била шута... какво очакваш.
Ако не искаш да чуеш истината не чети следващите редове
Бившата ти приятелчица минава през добре познатият за по-дъртите от нас синдром "искам-да-съм-свободна-да-живея-на-Х-години-съм-искам-да-парцалствам-в-момента-не-искам-сигурност-а-самостоятелност" (, като по-конкретното измерение на този синдром е - намерила е друг, който й е привлякъл вниманието, можеш да я мразиш за това, но ти прави голяма услуга, ако имаш акъл, ще го приемеш като ценен урок и опит, ако не - след 4 месеца пак същото
Обзалагам се, че им е в природата, този социален страх, който изпитват голяма част от младите момичета, лошото е, че десет години по-късно голяма част си остават същите в основата си.
А има и друга истина, но и тя е относителна... при някои този преходен период се отразява добре, но някои продължават да си живеят в него дълго време след това.
"Кой ебал, ебал, кака се ожени"
Рандом, какво значи да си тарикат? Обясни ни, моля.