Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
Съжалявам явно не съм го написал достатъчно добре, с предишното момиче Първата както ти я наричаш бяхме заедно 1 година, имах предвид че тя е 5 години по-голяма от мен, тя е на 30 аз на 25, а сегашното момиче заедно сме от 2 месеца почти, а с Първата се разделих преди 4 месеца. Сегашната е на 22, снощи й казах че искам да се разделим, но нямаше нищо общо с Първата, казах й го защото тя ме обожава и прекарва времето си с мен и аз й преча да учи виждам го и й казах, че трябва да следва мечтите си и аз не искам да бъда човека който ще й пречи да го прави. Първата не е нито много красива, нито много умна, напуска работа след работа, иска семейство, което и аз искам, аз имам вече 1 дете от друга жена и искам още, обожавам да съм баща и искам да създам семейство и мога да го направя с Първата, но й нямам доверие, мисля че още я обичам, обичам какъв ме правеше, но това че тя наистина може да ме срине емоционално не ми харесва, не ми харесва влиянието й над мен, а сегашното Втората е мъничка, сладка, добра, умна, много красива и прави всичко за мен, знам че няма друг в живота й, знам че иска само мен и съм сигурен в нея.
Аз не успях да разбера дали се е случило нещо сериозно между теб и Втората жена, тъй като ти спомена, че сте били само приятели в продължение на месец. В крайна сметка нещата се задълбочиха, така ли? А относно емоционалната зависимост за която говориш, никога не можеш да си сигурен, че тя няма да се появи и при Втората жена. А относно Първата, за мен е грях да градиш семейство с човек на който нямаш доверие, защото проблемите ще се задълбочат.