Да,да с Второто момиче сме си заедно, приятели бяхме няколко седмици, обожавам я, прави ме много щастлив и ме обича.
Ами не мисля, че ще се появи при Втората надявам се де, харесвам я много наистина много и искам да е щастлива и не знам дали мога да я правя, не знам дали в един момент, няма да стане проблем това, че аз искам семейство, а тя е само на 22 и има други цели в момента и по - точно в следващите 5 години. Също така това, което не ми харесва в нея е, че ми позволява да я манипулирам, никога не съм я лъгал, мисля че през живота си не съм имал толкова искрени отношения с някого, но ми позволява да я манипулирам и това не ми харесва, прави всичко за мен, което е супер, но въпреки това ми позволява да й се качвам на главата..
А Първата, тя не ми позволяваше да се държа като хлапе, мога да й имам доверие, може да работим над това, може да имаме всичко, което искахме преди готов съм сега, но не знам дали не е грешка, тя ме нарани много и доста дълго време ме нараняваше дори когато бяхме заедно, никога не съм позволявал на някого това, а на нея й го позволявам, когато беше до мен я полагах на някакъв пиедестал, обичах я както никога до сега ..