.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: саниране

Голям фен

саниране

По повод санирането. Вчера трябваше да дойдат от формата да направят някакви из.ервания. Но в толкова неудобно врече за нас, че просто нямаше как да им осигурим достъп до апартамента. Сега ме притеснява да не би да спрат санирането на целия блок, заради това, че ние не сме успели да им осигурим достъп до нас. Вие какво мислите, знаете ли как стоят нещата

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Е нали си плащате как ще спрат санирането

Голям фен
    Говоря за безплатното саниране. Сложиха бележката в последния момент и просто нямашв как да реагираме адекватно

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Говоря за безплатното саниране. Сложиха бележката в последния момент и просто нямашв как да реагираме адекватно
    Обадете им се и ги питаите.. Едва ли ще спрат санирането за такава глупост.

anonymous990763
    Guest
    Няма да го спрат. Само ми е чудно защо сте се хванали на това саниране. Блокът има ли апартаменти, които вече са санирани самостоятелно?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Няма да го спрат. Само ми е чудно защо сте се хванали на това саниране. Блокът има ли апартаменти, които вече са санирани самостоятелно?
    Защото е безплатно... Аз бих приел също...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Защото е безплатно... Аз бих приел също...
    естествено, че би приел
    на чужд гръб и сто тояги са малко
    ама ако имаше собствен апартамент
    щеше първо да мислиш, а след това да действаш

по-голямо набутване от "безплатното" саниране е само продажбата на всички държавни предприятия през 97-98-ма от циганина костов за жълти стотинки, но пък тогава никой не ни пита, а и нямахме думата
    трябва да си страшно прост човек, за да дадеш сам документите си за собственост над апартамента, за някво измислено саниране
    кокошка за кон се нарича това, ама нали в България е пълно с малоумници, все ще се намерят желаещи

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    естествено, че би приел
    на чужд гръб и сто тояги са малко
    ама ако имаше собствен апартамент
    щеше първо да мислиш, а след това да действаш

по-голямо набутване от "безплатното" саниране е само продажбата на всички държавни предприятия през 97-98-ма от циганина костов за жълти стотинки, но пък тогава никой не ни пита, а и нямахме думата
    трябва да си страшно прост човек, за да дадеш сам документите си за собственост над апартамента, за някво измислено саниране
    кокошка за кон се нарича това, ама нали в България е пълно с малоумници, все ще се намерят желаещи
    #SPAM #НЕЕПОТЕМАТА #МОДЕРАТОR

anonymous990763
    Guest
    Напълно съм съгласна с papugai. Хората не се информират какво подписват и после ще се оплакват,че са ги измамили.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Напълно съм съгласна с papugai. Хората не се информират какво подписват и после ще се оплакват,че са ги измамили.
    И модератора спами

Едит: Ти от кога си толкова навътре в нещата с програмата за саниране, че знаеш и какви документи се подписват... Или така си пишем, да убием време в даскалото..
    Последно редактирано от Dwyd96 : 09-28-2016 на 08:07

Обадете им се и ги питаите.. Едва ли ще спрат санирането за такава глупост.
    как ще спрат подобна далавера
    ще я накарат да си плати сам/а за "измерванията"

идват ти едни кретени със знания на първолаци и мерят с шивашки метър стените
    след това идват едни още с жълто по устата и с купени дипломи и ти заявяват, че само слагането на картон не е достатъчно, а трябва да се подмемят всички инсталации - електричество, вода
    и следва една сметка за 10к, щото държавата не поема тоя скъп и ненужен ремонт
    а ако откажеш да платиш тия 10 к, ще те принудят да платиш за всичките им измервания, но сметката ще е сякаш са мерили професори с по 10 дипломи и цена 1000лв на час
    и най-хубавата част е това, че ти няма как да откажеш, понеже си вкарал собствения си апартамент в търговско дружество/или както там се водеше, не помня/ и те спокойно те приемат за фирма, която лесно могат да принудят, да я фалират и да и вземат всички активи/апартаментите/ и т.н.
    направо си е кеф, сега само чакам големите печеливши как ще ревнат

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    #SPAM #НЕЕПОТЕМАТА #МОДЕРАТОR
    Как да не е по темата? По-скоро твоите днешни мнения не са по темата... Нямаше нужда да докладваш това.

хахахаха
    той даже ме е докладвал ли

anonymous990763
    Guest
    И модератора спами

Едит: Ти от кога си толкова навътре в нещата с програмата за саниране, че знаеш и какви документи се подписват... Или така си пишем, да убием време в даскалото..
    Всъщност, да.
    Имаше такива спорове на съвета в блока ни, че нямаше как да не се запозная.

На нас кооперацията е нова и не сме говорили за такива работи
    жалко
    ама то не пречи да накараш родителите ти да си заложат апартамента
    нали е безлатно, не вярвам санирането да е по-некачествено от строежа

Знанията ти по "търговско право", икономика и счетоводство са ФЕНОМЕНАЛНИ....
    феноменални са само простотиите, които пишеш
    точно търговското право има отношение към цялата измама
    иначе е безплатно, само трябва да си дадеш дома на някой си и евентуално в замяна да получиш картонена изолация
    пък след 10-20 години имаш шанс да си го получиш отново, стига да си платил всички сметки, а и сметките на останалите да са платени

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сиренето е без пари само в капана за мишки.

Голям фен
    Много всезнаещи има тук бе
    Оправихме се, оказа се, че всички апартаменти от нашия вход били по един и същи начин позиционирани, с едни и същи параметри, че не било проблем, че ни няма. Второ, далеч не съм се занимавала с това саниране, хич не се сърдя, че ще ни сменят дограмата и ще ни сложат и изолация. В крайна сметка сме под наем тук. За тъпото сравнение с мишките, ми ок. Ама, ако беше тоооолкова малоумно да кандидатстваш по европейски проект, който не се изпълнява само в България, нямаше да кандидатстват огромна част от блоковете, съответно хората живущи там и то във всички градове на България. Винаги ще има и доволни и недоволни, доверчиви и недоверчиви. Искат да направят нещо добро, защо пък да се дърпаме? И питах само дали ще има проблем, а не да ми се обяснява колко сме малоумни, конкретно аз в случая, щото видиш ли нашия блок ще се санира. Мерси на всички ви за изразеното мнение все пак, и най-вече на dwyd96, защото аз съм голяма паника и без това. Наистина много кофти щеше да ми стане да се прецакат надеждите на много хора, защото съм била на работа и е нямало как да осигуря достъп до апартамента на монтьорите

Голям фен
    А тъпото беше, че нямаше нито телефон за контакт, нито нищо , и нямаше как да се свържим с фирмата, която ще извършва ремонта.

azsumpas
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    жалко
    ама то не пречи да накараш родителите ти да си заложат апартамента
    нали е безлатно, не вярвам санирането да е по-некачествено от строежа

феноменални са само простотиите, които пишеш
    точно търговското право има отношение към цялата измама
    иначе е безплатно, само трябва да си дадеш дома на някой си и евентуално в замяна да получиш картонена изолация
    пък след 10-20 години имаш шанс да си го получиш отново, стига да си платил всички сметки, а и сметките на останалите да са платени
    1. Собствениците правят сдружение (КОЕТО НЕ Е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО/ФИРМА ПО ЗАКОН) А.к.а Няма как да фалира (ама кухата ти тиква няма да го разбере тва)
    2. Никой не те задължава да им плащаш за допълнителните услуги.

azsumpas
    Guest
    Те тук са с няколко висши образУвания (предимно злокачествени и в мозъка).
    Последно редактирано от azsumpas : 09-28-2016 на 19:39

anonymous990763
    Guest
    Не си чел документите, нали?

Да не говорим, че тези, които са дали пари да си санират качествено апартаментите, ще са ги дали напразно, защото ще им ги окъртят и ще направят "качествено" саниране на много по-ниско ниво.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Оправихме се, оказа се, че всички апартаменти от нашия вход били по един и същи начин позиционирани, с едни и същи параметри, че не било проблем, че ни няма. Второ, далеч не съм се занимавала с това саниране, хич не се сърдя, че ще ни сменят дограмата и ще ни сложат и изолация. В крайна сметка сме под наем тук. За тъпото сравнение с мишките, ми ок. Ама, ако беше тоооолкова малоумно да кандидатстваш по европейски проект, който не се изпълнява само в България, нямаше да кандидатстват огромна част от блоковете, съответно хората живущи там и то във всички градове на България. Винаги ще има и доволни и недоволни, доверчиви и недоверчиви. Искат да направят нещо добро, защо пък да се дърпаме? И питах само дали ще има проблем, а не да ми се обяснява колко сме малоумни, конкретно аз в случая, щото видиш ли нашия блок ще се санира. Мерси на всички ви за изразеното мнение все пак, и най-вече на dwyd96, защото аз съм голяма паника и без това. Наистина много кофти щеше да ми стане да се прецакат надеждите на много хора, защото съм била на работа и е нямало как да осигуря достъп до апартамента на монтьорите
    Тъпо или остро това си е мнението ми. Което не целеше да осъжда малоумно и умно, да засяга дипломи или позовава IQ-та. По принцип мислех да си направя труда да обясня по просто нещата, тъй като съм в този бранш от 6г, но поради високият коефицент на обидчивостта Ви мисля да се въздържа. Останете със здраве.
    Последно редактирано от Smrazqvashta : 09-28-2016 на 20:29

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    парите за ''безплатното'' саниране се взимат от данъкоплатеца след това

демек аз работливия който сам си оправи стените със собствени средства сега ще плащам и за вашите стенички
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от azsumpas Виж мнението
    1. Собствениците правят сдружение (КОЕТО НЕ Е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО/ФИРМА ПО ЗАКОН) А.к.а Няма как да фалира (ама кухата ти тиква няма да го разбере тва)
    2. Никой не те задължава да им плащаш за допълнителните услуги.
    лайната ми са по-интелигентни от теб

https://sieminehn.wordpress.com/2015/07/31/0989-9/

Ама, ако беше тоооолкова малоумно да кандидатстваш по европейски проект, който не се изпълнява само в България, нямаше да кандидатстват огромна част от блоковете, съответно хората живущи там и то във всички градове на България.
    цял 1% от блоковете, тва според теб е огромната част

Голям фен
    Не ми се влиза в спорове. Не му и разбирам особено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си